Следва

Не е нужно да си луд, но помага да си стилен: Кание и Бианка Ченсори в Маями

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 11

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много спеицални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 4 месеца

В DAY 11 седнете за малко "до" нас и чуйте: "Бяха се запознали в Шотландия, на риболов - тя стоеше на една скала, той - на друга. Въдицата й се заплете; и тя му направи място да й помогне, наблюдаваше го, потока между краката му, мяташе, мяташе... и ето че като дебело парче сребро, извито по средата, сьомгата подскочи, беше уловена и тя се влюби". 

Това е част от романа "Между действията" на Вирджиния Улф, британската романистка, един от най-изтъкнатите представители на модернизма в литературата. Днес тази книга, заедно с още две брилянтни издания на "Лист" - "Калинчица капчица" - стихотворения за деца от Дора Габе и "Там, навън" на Морис Сендак ще са за един от вас, който мечтае да нахрани духа си в пред- и следколедните си недели, и завинаги. 

Луксозните издания са от последните тиражи на издателство "Лист", което съхранява и затвърждава най-добрите традиции на книгоиздаването в България.

В "Калинчица капчица" четем:

Борци

"Борили се два комара,
силата им дигна пара.

А накрая ясъс поклони
като двама шампиони

гледат: празен е театъра,
те се борили на вятъра".


За вас, децата в и около вас, за духа и съзерцанието, за усмивката и радостта в тези декемврийски мигове на празник и ценни семейни моменти, идна изящното трио на "Лист" - красиво, свежо и много ценно.

Един от вас скоро ще чете до насита, а условието е: отбележете в коментар под поста ни в Инстаграм поне двама влюбени в книгите и словото съмишленици, с които бихте споделили удоволствието от четенето на прекрасна класическа литература. 

Късмет и Щастливи празници! 

 

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.