Следва

Задържаха Фредерик Бегбеде по обвинение в изнасилване на непълнолетна

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 12

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който всеки ден от 1 декември до Коледа подаряваме на вас, нашите читатели, луксозни, красиви, много спеицални и омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 4 месеца

3 х 3 = ВНЛ за вашата кожа! 


Крем Liftactiv B3 anti-dark spots
- обогатен с комплекс против хиперпигментни петна и с широкоспектърна защита от UV лъчите. За дами, които търсят противостарееща грижа, която намалява образуването и коригира хиперпигментните петна и бръчките. Със SPF50 за дълготрайна защита през целия ден и с лека и кремообразна текстура, която се трансформира към усещане за пудра.

B3 dark spots серум - част от серията Liftactiv, той също както крема действа върху различни слоеве на кожата, за да се справи с образуването на тъмни петна в базалния слой на кожата, като същевременно премахва видимите тъмни петна по повърхността. Намалява бръчките, а неговата приятна, лека и немазна текстура бързо се абсорбира в кожата.

Mineral 89 бустер - най-продаваният продукт на марката с уникална формула, която разчита на патентована технология: смес от 89% термална минерализираща вода Vichy, богата на милиони минерали, и хиалуронова киселина с високо молекулно тегло. Осигурява хидратация за 24 часа, а формулата, с малък брой съставки, е създадена с мисълта за сигурност и оптимална толерантност. Без аромат и алкохол, подходяща дори за най-чувствителната кожа.

Три комплекта ще са за трима от вас, любители на нежната и високопрофесионална грижа за чиста, красива и млада кожа. В традиционния ни Коледен проект, условието и в днешния ден е просто: тагнете трима грижовни и мили хора, за които себеуважението и радостта от малките моменти на споделено удоволствие са също толкова важни, колкото и за вас - като коментар под поста ни в Инстаграм! 

Стартираме днес, 12.12.2023, за да обявим късметлиите в утрешния ден, 13.12.2023, привечер.

Щастлива Коледа от нас, View Sofia, и от Vichy!  

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.