Следва

Истории от живота: обсебеният от младостта IT милионер Брайън Джонсън и драмата с Тарин Саутърн

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 19 - Shiseido х 4

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е в разгара си!

 

All About Life преди 4 месеца

Calmelia e вълшебен балсам с 90% природни съставки, който от предпочитаната ни козметична марка Shiseido именуват Multi releif SOS balm, придружен от разкошното From Farmers to Your Face, изписано на елегантната кутийка. Универсален облекчаващ, тонизиращ и хидратиращ ефект за всеки тип кожа, вкл. през най-студените зимни дни. След нанаснето му, чувството за нахранена и обгрижена кожа е тотално. Продуктът се нарежда в топ 3 на вечната ни класация за вълшебни козметични SOS достижения на най-добрите в бранша.

Waso е фантастичен серум с двойна формула витамин С, който познава всяко момиче с вкус към качествената козметика. Озарява мигновено, прави кожата сияйна и гладка, усещането за свежест е неописуемо. Красота от природата, в която японската компания е абсолютен първенец. В елегантно шишенце, сдържащо 28 мл, този Glow on-shot продукт буквално променя правилата на играта, както някои от вас знаят, а други ще научат, ако имат шанса да са късметлиите в днешния ден на традиционната ни Коледна инициатива.

Waso линията се гордее и със събуждащата окото есенция Yuzu-C, съвършения бързодействащ околочен крем, който за секунди изглажда зоната, отваря окото, енергизира фината кожа в тази част на лицето и гарантира усещане за небивал комфорт.  

И накрая, четвъртият любимец в тази гама от цялостна грижа за кожата - Benefiance - нежният околоочен крем в кутийка от 15 мл, който предотвратява дехидратацията, заличава бръчиците, попълва околоочната зона, кара погледът да сияе и кани за приключения, е изборът на бранда и нас за мечтан Коледен подарък. 


Комбинацията от четирите невероятни продукта на Shiseido ще е за един от вас, който:

- ни харесва и следва профила ни в Инстаграм;
- хареса поста ни в мрежата;
- сподели поста ни на стори в профила си;
- сподели вълнението от предстоящата възможност с човека или хората, които му помагат да сияе и да е любопитен към новото, красивото и качественото, като ги тагне в коментар под поста.  

В Ден 19 от Коледния ни Giveaway подаряваме на един от вас, нашите любими читатели, този вълшебен квартет грижа за кожата от най-висок клас от Shiseido, защото ценим миговете, които прекарваме заедно. Стартираме днес и финишираме утре, 20 декември, привечер.

Късмет и Весела Коледа!

 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.