Следва

Пънк и блясък в Арлет на разпродажба

Джинси Pepe Jeans си избра от Dresscode победителят в третата част на Upgrade your style

Поредният победител в...

All fashion преди 14 години

Поредният победител в конкурса ни Upgrade your style стана ясен миналата седмица.

Това беше Ана Димчева, която след дълги дебати и гласуване определихте, като човека, който най-добре е преправил старите си джинси.

След като вече подарихме тишърт Fornarina и сако Capasca, до тях достойно се наредиха и едни страхотни джинси Pepe Jeans.

Те чакаха Ани до събота в магазин Dresscode, когато тя, придружена от екипа ни, отиде, за да си получи и премери наградата лично.

Сред страхотните модели в магазина винаги е трудно да се спреш на едни, но до финалната селекция оцеляха два чифта, от които Ани си избра прави джинси в сиво.



Благодарим на нея и на всички, които участваха за ентусиазма и креативността и ви желаем още много вдъхновение и занапред.



А вдъхновение никак няма да ви е излишно, защото с джинсите надпреварата ни не приключва. Остани онлайн тези дни, защото имаме още предизвикателства, придружени с още страхотни награди, за които си струва да се пребориш.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.