Следва

Филип Морис България с първи ESG доклад: "Устойчиво развитие: споделяме напредък за 2023"

Бременната Сиена Милър пред Vogue: любов отвъд стереотипите

Сиена Милър, която скоро ще стане майка за втори път, се появи на корицата на Vogue. Резултатът от работата на колегите е великолепен, вижте.

Celebrities преди 4 месеца

Актрисата участва във фотосесия с приятеля си, 27-годишният актьор Оли Грийн, и дъщеря си Марлоу, плод на любовта й с Том Стъридж. В интервюто 41-годишната актриса говори за преместването си от Ню Йорк в Лондон, срещата с по-млад мъж, естественото раждане, очакването на момиче и желанието й да играе в комедии.

Сиена Милър, която живя в Ню Йорк в последните седем години, наскоро се премести в Лондон с 11-годишната си дъщеря Марлоу и приятеля си Оли Грийн. Сиена и Оли се срещат на парти за Хелоуин през 2021 г. и с напредването на романса им „идеята да се преместят в Лондон ставаше все по-привлекателна“. Грийн е роден и израснал там; Милър има сестра, дизайнерката Савана Милър, майка й и нейна най-близка приятелка, публицистката Тори Кук, също живее в столицата на Великобритания. Заедно с бившия си приятел Том Стъридж, когото смята за един от най-добрите си приятели, актрисата решава, че могат да отглеждат дъщеря си заедно, дори на различни континенти - Стъридж остава в САЩ. Милър междувременно продава дома си в Уест Вилидж и тя и Грийн временно се настаняват в дома на родителите му в Западен Лондон.

Сега двойката обитава отделна къща под наем. През февруари, когато решат кое лондонско училище Марлоу ще посещава редовно, те ще потърсят новия си дом в близост: „Харесва ми, че нищо не се знае предварително. Разпилявам се, когато животът е планиран далеч напред“, споделя актрисата.


Сиена с дъщеря си Марлоу

Оли Грийн скоро ще се появи в последния сезон на The Crown като Рупърт Финч, съученик на принц Уилям. Засега обаче той определено е по-интересен като гаджето на Милър. Сиена признава, че са се целунали в мига, в който се срещат за първи път, но след това тя се отдръпва: "Пимислих си, че е абсурдно. Нямаше да ни доведе доникъде. И тогава той направи всичко по силите си, за да ме убеди да изляза на питие с него“, разказва тя. След това двамата се заразяват от Covid по едно и също време, така че изпращат Марлоу да живее със Стъридж и се преместват в нейни дом. Прижевяването е, по нейните думи: „вид ускорена интимност“.

Приятелката на Сиена, Емили Блънт, споделя, че Милър отдавна мечтае да има второ дете и "най-накрая намери правилния човек". Сиена смята Оли за мъдър отвъд годините си, до голяма степен поради възпитанието му, но и поради „особеностите на израстването в различна епоха“.

„Моите приятелки над 40 се срещат с млади момчета, които виждат индивидуалността в жените. Мисля, че по някакъв начин това се дължи на работата на феминисткото движение. Виждам това в приятелите на Оли. Сега сме наясно с динамиката между мъжете и жените, която просто не сме имали преди 20 или 25 години. Младостта ми се въртеше около това да избягвам ухажванията по много деликатен начин, за да не обидя някого. Докато момичетата, с които той е израснал, знаят как да кажат "не" и да продължат“, обяснява приказнао красивата в очакване на рожба актриса.

В откровеното и подробно интервю Сиена признава, че по време на първата си бременност „с цялата си душа мечтаех за „естествено“ раждане. Исках да стане като със сестра ми Савана, която роди няколко супер бързо, лесно и буквално като на шега". Нещата обаче не се развиват по този начин: Сиена е приета по спешност в болница, където преживява изтощително 27-часово раждане. "Беше като ужасен номер на Вселената. Помислих си: „Невъзможно е сестра ми да се чувства като у дома си като в родилната си зала, а при мен да е точно обратното“. Налага се спешно цезарово сечение, което е силно травмиращо за младата майка. 

„За мен беше много важно да правя всичко „правилно“. И това характеризира вида майка, която исках да стана, но не станах. Поглеждайки назад, осъзнавам, че това са били само демоните на първото майчинство. Сега няма да се натоварвам толкова много“, признава Сиена. Тя държи да опита естествено раждане и дори открива специалист, който се занимава именно с това - подпомага процеса на естествено раждане при преживели секцио жени. 

Що се отнася до кариерата й, Сиена продължава активно да се снима в киното. По време на бременността си участва в драматичния уестърн на Кевин Костнър „Хоризонт: американска сага“, който ще излезе на екран следващата година. Категорично обаче Милър се интересува повече от комедийния жанр в този момент: „Дълго време чувствах необходимостта да се доказвам, което се отрази в изборите, които направих. Избирах роли, които бяха много тежки, драматични и емоционално сложни, защото чувствах, че вероятно ме смятат за несериозна. Сега съм в пълен мир със себе си и искам да се забавлявам“, казва тя.

Сесията и интервюто са оригинално публикувани в американското издание на Vogue.  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.