Следва

„Успях": Виктория Бекъм за красотата, остаряването, грешките, уроците и още

Не реклама на Birkenstock, но почти: Кая Гербер и Остин Бътлър

Кая Гербер снимала ли е реклама на Birkenstock?

Celebrities преди 4 месеца

Подобно на Bottega Veneta, която направи рекламна кампания с кадри в стил папарашки попадения, включителнo на Кендъл Дженър и ASAP Rocky, ежедневните снимки на двойката Кая Гербер - Остин Бътлър също изглеждат достойни да бъдат използвани като рекламни снимки, в случая на Birkenstock. 

Кая Гербер и Остин Бътлър бяха забелязани да се разхождат из Малибу, облечени в "бостънското" сабо на бранда. За разлика от модела "Аризона", който беше в пика си миналата година, тази зима популярността на сабото рязко нараства. Трудно е да намерите размера, който искате, в черни или лате крем цветове, така че трябва да платите повече, за да ги купите от прекупвач. Двамата ни герои са дългогодишни фенове на Birkenstocks, дотолкова, че се предполага, че са се сдобили с модела доста преди да стана толкова популярен.

Двамата влюбени са на приятна и лежерна разходка с кучето на Гербер - Майло. Кая съчетава своя Boston чифт с потник и спортни панталони в нюанса на слонова кост, и с кафяв пуловер, преметнат на раменете за меко усещане. Остин, носител на номинация за Оскар, съчета своя чифт с риза с копчета от избелял деним и тъмносив панталон. Майло изглежда спазва собствен дрескод, с изключение на каишката. 

И Гербер, и Остин носят тъмни слънчеви очила и тъмносини бейзболни шапки. Тъй като върху шапката на Gerber е гравирано логото на Harley-Davidson, допускаме, че е вдъхновена от филма "The Bike Riders". Освен това и двамата носят еднакви обувки в каки. Вместо да променят цветовете на дрехите, аксесоарите са унифицирани с тях, за удобна, но и изтънчена визия за двама. 

Boston, лансиран през 1979 г., придоби експлозивна популярност, нареждайки се на второ място в списъка с популярни продукти на модната платформа Lyst през третото тримесечие на 2023-та. Той е популярен сред знаменитостите от дълго време: Кендъл Дженър, Зоуи Кравиц, Кристен Стюарт, Дакота Джонсън, Райли Киоу и дори Кейти Холмс - всички харесват тъпия нос на Бостън.

Иначе, Кая Гербер е фен на Birkenstocks от години. Преди 2-3 сезона тя често излизаше с черни Arizona с косъм, които наскоро смени с "бостънки". Виждахме я също с шоколадовокафяв вариант на модела, а фактът, че сега и двамата с гаджето й носят тези обувки, ни навежда на мисълта, че са били купени съвместно. 

Независимо дали Кая е тази, която е накарала Остин да се включи в тенденцията или е просто съвпадение, стилът на двойката определено е очарователен.

More from View Sofia

Джейн Фонда стана лице на H&M на 85: "Движи се! Само така ще останеш млад"

Celebrities преди 1 година

Преди точно четиридесет и една години Тренировката на Джейн Фонда излезе на VHS касети. Видеото бързо направи революция в домашния фитнес и създаде културен феномен. Става дума за ежедневната аеробна тренировка на Фонда, крилатата фраза „Почувствайте как мазнините се топят!" и, разбира се, забележителното трико Rainbow Brite и плетени топли гети на краката. „Тренировъчният екип помага, защото превръща ежедневните спортни занимания в специално изживяване!" пише Фонда в едноименния си сборник за фитнес от 1981 г.  

More Celebrities