Следва

Брад Пит с Инес де Рамон и приятели за ЧРД 60

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 21

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е в разгара си!

 

All About Life преди 4 месеца

Днес е изключително вълнуващ четвъртък! Официално е зима, остават само 4 дни до Коледа, Юпитер е в Близнаци и благоприятства всички празнични поводи, свързани със събирания, споделяния и приятни съвместни случки. Днес в 21-ия ден от нашия традиционен Коледен Giveaway, вече усещаме онова хубаво, меко чувство от предстоящите празнични дни. Спокойната домашна обстановка ни топли, а луксозните гурме продукти, с които La Bottega ни глези, са повече от подходящи - за днес и за всеки от празничните дни.

В ДЕН 21 от #ViewSofiaXMASGiveaway, си подаряваме малки гастрономични луксчета, олицетворяващи хубавата храна и атмосфера, която носи името "La Bottega".

Днес за един от вас ще бъде симпатичната празнична кошница от нашите приятели от La Bottega - символ на любов, празник, споделеност. В нея късметлията при когото отиде бежово-златната красавица ще открие удоволствия за всички сетива. Мъничко сладичко, мъничко соленичко, превъзходно италианско вино, изключително песто и още...

Условието: 

- да следвате профила ни;
- да тагнете приятел, придружено от мъничък символ на любов
- да харесате поста

Ден 21 стартира сега и обяваваме името на късметлията утре привечер.

Желаем Весела Коледа и споделени празници!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.