Следва

Еуфория в обувки

Мода от червения килим. Стилистичен разбор на звездните рокли и вратовръзки

Деликатно изчакахме голямата истерия около Мисия Лондон да се поуспокои и най-после да...

All fashion преди 14 години

Деликатно изчакахме голямата истерия около Мисия Лондон да се поуспокои и най-после да ти споделим какво всъщност се случи на червения килим на 13 април вечерта и как родните звезди се оплетоха в мрежите на модните повели.

Каквото и да си говорим, дали заради лошото време, или поради други необясними фактори, бляскавият червен килим не бе съвсем бляскав, говорим в модно отношение.

Оттук, разбира се, последваха много, но все резонни въпроси. Имат ли българските звезди истински маниер на такива? Доколко знаят какво е подходящо за червения килим в моден аспект? Знаят ли нещо за добрия, съобразен със събитието стил и т.н и т.н...

Далеч не става въпрос за това, какви неоспорими актьорски качества притежават. Няма да говорим и за филма, който разби всички рекорди само в първата си седмица по кината. Не!...

Чисто и просто един кратък разбор на това кой, какво и защо, по дяволите, облече тогава.

Естествено, не видяхме господа с папийонки, красиви черни костюми и семпли бели ризи, както подобава за премиера и червен килим, макар и български. Не видяхме и красиви рокли, което ни накара да се замислим какво не е наред.

Все пак филмът и премиерата му заслужаваха да бъдат уважени със стил. Искаше ни се след всеки да си казваме “Nice, ah?”. Е, казахме го, но само веднъж. ОК, най-много два пъти.

И въпреки всичко, визията на знайни и незнайни, родни и чуждестранни звезди по червената пътека не би могла да попречи на успеха на филма, както и се оказа. 

Гледай Мисия Лондон по кината, ще се забавляваш много!

 

More All fashion