Следва

Астро 2024: най-значимите влияния и особено Плутон във Водолей

Елегантна и откровена Селена Гомес пред Vogue Mexico

Прекрасна фотосесия в комбинация с интересни откровения.

Celebrities преди 3 месеца

Мис Гомес е героинята на януарския брой на мексиканския Vogue. В интервю за списанието, тя споделя за трудностите в кариерата и за това как светлината на прожекторите може да ти навреди (вижте още: Селена Гомес за ботокса, откровено).

През последните няколко години Селена е непрестанен обект на внимание, било то заради романтичните ѝ отношения или заради здравословните ѝ проблеми. Певицата страда от лупус, а неотдавна претърпя и бъбречна трансплантация. Да намери баланса между личния и публичния живот е изключително предизвикателство за нея, но Гомес вече успява да приоритизира собственото си здраве и щастие: "Грижата за себе си дълго време беше изключително трудна за мен, но това е нещо, което се научих да правя, и си създадох рутина".

Гомес отбелязва, че е разбрала колко тежък може да бъде общественият натиск и как той може да повлияе на психичното здраве. Затова е насочила част от усилията си към това да помага на другите, за което свидетелстват многобройните ѝ благотворителни инициативи, посветени на грижата за психичното здраве (четете още: Rare Beauty на Селена Гомес дарява $100 милиона в подкрепа на психичното здраве).

Паралелно с това, тя работи и върху създаването на музика и е готова да зарадва феновете си с нов албум: "Известно време нямах за какво да пиша, защото съм свикнала да пиша тъжна момичешка музика. И аз обичам такива песни, но не преминавах през нищо, което да ме трогне достатъчно. Искам да се опитам да намеря начин да правя добра поп музика, с послание, което наистина означава нещо".

В интервюто, 31-годишната Селена разкрива, че напоследък има силно желание да стане майка, но въпреки това не планира бременност "в скоро време". Признанието идва само няколко седмици след като Гомес сподели, че вече не е част от клуба на необвързаните и в момента е във връзка с продуцента и автор на песни Бени Бланко, а повече за отношенията им, четем ТУК.

More Celebrities