Следва

Годишен ХОРОСКОП 2024: СКОРПИОН

Годишен ХОРОСКОП 2024: ВЕЗНИ

Няма по-сладко и интересно начало на годината от традиционния дълъг, наситен, личен годишен хороскоп на View Sofia, подробно за всеки знак, а днес именно... ВЕЗНИ.

Astro преди 3 месеца

Въпреки че 2024 г. носи две драматични затъмнения във вашия знак, без никаква ретроградна Венера със страхотни транзити, вие ще имате чудесна година.

Лошата новина е, че 2024 г. носи две стресиращи Затъмнения във вашия знак Везни. Добрата новина е, че тази година се откроява, тъй като Венера, вашата управляваща планета, остава директна през цялото време, спестявайки ви допълнителен стрес. Когато Венера е ретроградна, парите говорят бавно, любовта се усеща мудна и не е препоръчително да се подлагате на драстични промени във външния си вид. Но тази година можете да се насладите на всички преобразявания, които желаете.

Най-важното за годината настъпва в петък, 5 юли, с Новолунието в Рак. Тази лунна фаза, известна с това, че инициира ново начало, блести във вашия 10-ти дом, дома на социалния статус, сигнализирайки за неочаквани моменти в светлината на прожекторите и значими начала в кариерата ви. Това Новолуние може да донесе признание или основна промяна в професионалния ви път, но може би не такава, която можете очаквате. За любов моментът не може да бъде по-подходящ, тъй като Марс влиза във вашия 5-ти дом, дома на удоволствията, във вторник, 13 февруари. Този транзит задава страстен тон за Свети Валентин, независимо дали планирате уютна вечер или среща навън. Просто имайте предвид затъмнението във вашия знак, Везни, в понеделник, 25 март, и отново в сряда, 2 октомври. Тези небесни събития може да ви оставят на ръба, подчертавайки необходимостта от допълнителна грижа за себе си. Продължете да четете, за да научите какво носи новата година в любовта, красотата, кариерата и творческите търсения.

Важни астрологични събития за 2024 г. за Везни

Понеделник, 25 март: Пълнолуние и Лунно затъмнение във Везни
Петък, 9 август: Юнона влиза във Везни
Четвъртък, 29 август: Венера влиза във Везни
Неделя, 22 септември: Слънцето влиза във Везни
Четвъртък, 26 септември: Меркурий влиза във Везни
Сряда, 2 октомври: Новолуние и Слънчево затъмнение във Везни

Любов и връзки

Първите важни дати за любовния ви живот идват точно навреме за Свети Валентин. Марс навлиза във Водолей и във вашия 5-ти дом във вторник, 13 февруари, подготвяйки сцената за незабравим V-ден, независимо дали оставате да готвите или отивате да танцувате. Романтичните вибрации се засилват, когато вашата управляваща планета, сладката Венера, също се премести във вашия 5-ти дом в петък, 16 февруари, обещавайки ден, изпълнен с любов и привързаност.

Въпреки това началото на април може да доведе до известна турбуленция. Венера се премества в Овен и във вашия 7-ми дом, дома на партньорствата, в петък, 5 април, но стресиращото Слънчево затъмнение във вашия 5-ти дом в понеделник, 8 април може да разбърка нещата. Като Везни, засегнати от оста на затъмнението, приемете това като напомняне да дадете приоритет на почивката и съня, тъй като по това време може да почувствате известно безпокойство или дори параноя. Затъмненията са готини, но хаотични. За щастие, тази енергия се измества във ваша полза в края на април, когато Марс влезе във вашия 7-ми дом във вторник, 30 април. Този транзит смесва сладки и страстни енергии, внасяйки много ценена хармония във вашите взаимоотношения. Като символ на баланса на зодиака, представен от везните, този период трябва да се почувства особено пълноценен за вас. Вземете уроци, които сте научили по това време за да поддържате мира в личния си живот и се опитайте да ги прилагате през цялата година.

В петък, 9 август, Юнона, астероидът, символизиращ обвързаността, влиза във вашия знак Везни. Това небесно събитие бележи значителна фаза за романтичните ви връзки. Някои Везни смятат, че ще трябва да започнат връзка около тази дата, докато други ще си обещават да поставят по-високи стандарти. Но независимо дали сте сами, наслаждавате се на секс играчки или на секс с партньор, един от акцентите на годината за романтични срещи е Пълнолунието във Водолей в понеделник, 19 август, осветяващо вашия 5-ти дом, дома на удоволствията. И накрая, когато Венера, вашата управляваща планета, се прибере във вашия знак в четвъртък, 29 август, това ще внесе спокойствие във вашите романтични партньорства. Вашата задача през останалата част от годината е да напомняте на хората защо Везните представляват вас и да укротите желанието си за всякакви нездравословни драми.

Приятелства

Незабавно имайте предвид, че Пълнолунието и Лунното затъмнение във вашия знак, Везни, може да събудят известно безпокойство в понеделник, 25 март. Около тази дата е разумно да изберете бавни дейности, като филмова вечер у дома или дори малко качествено време насаме за презареждане. Скромните разговори с най-добрите приятели са добре дошли. Атмосферата ще се разведри, когато Меркурий навлезе в Лъв и във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата, във вторник, 2 юли. Този период насърчава малко безобидни клюки сред приятели, на които трябва да се насладите без чувство за вина. Просто внимавайте с недоразумения с приятели, когато Меркурий стане ретрограден във вашия 11-ти дом в сряда, 14 август. През това време бързо могат да възникнат недоразумения, така че търпението и яснотата в комуникацията са ключови.

Друго затъмнение, за което трябва да знаете, е Новолунието във Везни в сряда, 2 октомври. Това небесно събитие може да доведе до напрежение и разногласия сред приятели. Това е отличен момент да изразите признателността си към тях и да се опитате да оставите всякакви дребни спорове. И с тези затъмнения, когато Слънцето влезе във Везни в неделя, 22 септември, отбелязвайки началото на сезона на Везните, всичко ще е свързано с празнуването. Вашите приятели знаят колко много обичате вниманието, особено на рождения си ден. Уверете се, че всички са включени в плановете за празника. Вие сте знакът на взаимоотношенията, баланса и хармонията и заслужавате да се насладите на всички тези неща по време на вашето слънчево завръщане.

Кариера

Важен момент за кариерата ви идва с Пълнолунието в Скорпион във вторник, 23 април, защото то осветява вашия 2-ри дом, дома на притежанията. Пълните луни са известни с това, че носят резултати, така че можете да очаквате добре дошли кариерни новини по това време. Това лунно събитие може да означава кулминация на вашата упорита работа, изразяваща се в напредък в творчеството или в ежедневна работа, така че следете входящата си поща по това време и дръжте шампанското под ръка.

Основното време за преговори започва в понеделник, 17 юни, когато комуникационната планета Меркурий навлезе в Рак и във вашия 10-ти дом, дома на социалния статус. Този период също заварва вашата управляваща планета, разкошната Венера, във вашия 10-ти дом, засилвайки присъщата ви привлекателност. Този съвпад ви прави особено убедителни, така че не се колебайте да се възползвате от възможностите и да стреляте.

Може да се окажете в светлината на прожекторите за нещо неочаквано по време на Новолунието (лунното време, свързано с новото начало) в Рак в петък, 5 юли. Това Новолуние във вашия 10-ти дом предвещава ново начало и признание в кариерата ви. И в четвъртък, 29 август, вашата управляваща планета, Венера, се прибира във вашия знак, Везни, усилвайки естествената ви харизма. Този транзит е отлично време да поискате повишение или да се застъпите за по-добър баланс между работа и личен живот, тъй като вашите чар и умения за преговори са на върха. Като цяло есента изглежда изобилна. Пристигането на страстния Скорпион във вторник, 22 октомври, не само въвежда любимия призрачен сезон, но осветява вашия 2-ри дом, дома на притежанията, така че има приличен шанс да получире признание, подкрепа, хубава изненада. 

Здраве и уелнес

Тази година, тъй като Венера не е ретроградна, имате космическа зелена светлина за всякакви големи промени във външния вид. Независимо дали обмисляте смел нов цвят на косата, татуировка или дори пластична хирургия, 2024 г. е вашата година за преобразяване, въпреки че, както винаги, сте доста секси такива, каквито сте. Но ще сте в настроение да си поиграете с външния си вид особено по време на Новолунието в Риби в неделя, 10 март, което осветява вашия 6-ти дом, дома на здравето и красотата, което може да предизвика желание за преобразяване. Новолунието символизира ново начало. Вашият любим управител, Венера, влиза във вашия 6-ти дом в понеделник, 11 март. Този транзит е идеалното време да се отдадете на суетата. Подарете си луксозни козметични процедури или инвестирайте в качествени продукти за грижа за кожата.

Въпреки това, бъдете готови за известна емоционална турбуленция по време на двете затъмнения във вашия знак (понеделник, 25 март и сряда, 2 октомври). Тези периоди изискват допълнителна грижа и нежност към себе си. Но след достатъчно напомняния за минимизиране на стреса и приоритизиране на почивката около затъмненията, през повечето дни от годината ще се чувствате спокойни и уверени. Това е особено валидно, когато Венера щастливо се премести във вашия знак в четвъртък, 29 август. Тъй като Венера управлява красотата (да, тя управлява и вас), ще откриете, че се чувствате особено привлекателни и уверени около тази дата. Прегърнете това повишаване на самочувствието; то е гарантирано. 

More Astro