Следва

Много сладка: Изабел, майката на Енрике Иглесиас, на 72

Годишен ХОРОСКОП 2024: РИБИ

Няма по-сладко и интересно начало на годината от традиционния дълъг, наситен, личен годишен хороскоп на View Sofia, подробно за всеки знак, а днес именно... РИБИ

Astro преди 3 месеца

2024 ви моли да прегърнете чувствителната си страна и да отделите време за мечти за кариера сред приливите на романтика.

Риби, 2024 г. се разгръща под сянката на няколко ключови затъмнения и вашата управляваща планета, Нептун, става ретроградна, настоявайки да се грижите за себе си. Затъмненията често принуждават да изоставим нещо, ускорявайки промените в области, в които сме се бавили. Първото значително лунно затъмнение се случва във Везни, засягайки вашия 8-ми дом, дома на секса, в понеделник, 25 март. Това затъмнение може да предизвика бързи движения в интимния ви живот, особено ако има нещо, което сте отлагали да решите.

След това, във вторник, 17 септември, се случва друго лунно затъмнение във вашия собствен знак, Риби. Това обещава вечна промяна, дълбока трансформация, която може значително да промени курса на живота ви. Става дума за приемане на някаква форма на дълбока лична промяна. Тази година ви кара да прегърнете както нежната, така и страстната страна на взаимоотношенията. Не позволявайте обаче вихрушката на романтиката да ви отклони от кариерата и творческите търсения. Въпреки че е лесно да се изгубите в мъглата на любовта, не забравяйте, че 2024 г. също носи ценни възможности в работата, които не трябва да се пренебрегват. За вас, Риби, 2024 г. е година за балансиране на дълбокия емоционален свят с професионалните стремежи. Продължете да четете, за да видите какво означава това за вашите взаимоотношения, кариера и здраве.

Важни астрологични събития през 2024 г. за Риби

Неделя, 18 февруари: Слънцето влиза в Риби
Петък, 23 февруари: Меркурий влиза в Риби
Неделя, 10 март: Новолуние в Риби
Понеделник, 11 март: Венера влиза в Риби
Петък, 22 март: Марс влиза в Риби
Вторник, 2 юли: Нептун става ретрограден
Вторник, 17 септември: Пълнолуние и лунно затъмнение в Риби
Събота, 7 декември: Директен Нептун

Любов и връзки

Март се очертава като един от най-романтичните ви месеци, с планетарния танц на Венера и Марс във вашия знак. Венера, олицетворение на сладката, мила любов и женската енергия (които всички ние притежаваме, независимо от пола), влиза в Риби в понеделник, 11 март. Малко след това Марс, символизиращ мъжката енергия, се присъединява към Риби в петък, 22 март. Този съвпад на Венера и Марс създава опияняваща смесица от интимност и страст, съживявайки вашите романтични връзки и практики на себелюбие, в зависимост от вашите индивидуални обстоятелства.

Пристигането на есента кара Марс да се премести във вашия 5-ти дом, дома на удоволствието, в сряда, 4 септември. Този транзит освобождава вашата мечтателна природа, което го прави идеално време да се отдадете на грижа за себе си, независимо дали това означава да се поглезите с грижа за кожата, да се отпуснете съв секс играчки или да се наслаждавате на приключенски извратени нощи с любовници. Месец по-късно Венера влиза във вашия 7-ми дом, дома на партньорствата, в неделя, 4 август. Този транзит добавя емоционална дълбочина към удоволствията, разпалени от Марс, насърчавайки по-дълбока връзка във вашите взаимоотношения.

2024 също носи две значими затъмнения във Везни, засягащи вашия 8-ми дом, дома на секса. Първо, лунно затъмнение в понеделник, 25 март, ще ви подтикне да прекратите токсична връзка или да преоцените преследванията за удоволствие, които са от полза предимно за другите. Това затъмнение ви насърчава да поставите нуждите си на първо място. Второ, слънчево затъмнение в сряда, 2 октомври, носи нови начала, свързани с удоволствието. Това може да е ангажимент за по-добър сън, започване на нова връзка или възприемане на аспекти от вашата идентичност, като демисексуалност.

Приятелства

Годината започва с донякъде предизвикателна нотка, тъй като Марс влиза във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата, в четвъртък, 4 януари. Този транзит може да донесе нотка на агресивност в социалния ви кръг, правейки вас и вашите приятели по-податливи на дребни спорове. Време е да обърнете внимание на начина, по който общувате и взаимодействате със своя екипаж.

Не забравяйте, че дори когато романтичният ви живот процъфтява или кариерата ви е завладяваща, жизненоважно е да поддържате приятелствата си. Като воден знак, управляващ емоционалните светове, вашата поетична душа копнее за любов във всичките й форми. Тази нужда ще е особено остра, когато Слънцето навлезе във вашия знак в неделя, 18 февруари, засилвайки вашата чувствителност. Планирайте дейности с приятели през този период, за да си припомните за любовта и подкрепата около вас.

В четвъртък, 23 май, Венера навлиза в Близнаци и във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището. Този транзит носи благословии в домашния ви живот. Ако сте родител, може да намерите този период за особено възнаграждаващ, тъй като ще чувствате по-голяма признателност от децата си. Плутон става ретрограден във вашия 11-ти дом, домa на приятелствата, започвайки от неделя, 1 септември и отбелязвайки период на трансформация във вашия социален живот. Този транзит ще ви накара да се свържете с група хора с подобно мислене, насърчавайки усещането за избрано семейство или нови приятелства чрез споделени творчески занимания. Въпреки всяко продължаващо съмнение в себе си като в гимназията или чувство, че не се вписвате, не забравяйте, че всички останали ви мислят за най-готиното дете, което познават. 

Кариера

Март се очертава като особено благоприятен месец за напредване в кариерата. Венера, планетата, която управлява парите, в допълнение към любовта и красотата, влиза във вашия знак, Риби, в понеделник, 11 март. Тя скоро е последвана от Марс, планетата, която подобрява способността да се самоутвърждаваме, в петък , 22 март. Въпреки че този период е важен и за любовния ви живот, от решаващо значение е да запазите фокуса върху кариерата и творческите си занимания. Има риск да бъдете толкова погълнати от романтично блаженство, че да пренебрегнете ценни възможности в работата.

Въпреки че икономическите резултати не могат да бъдат гарантирани от астрологията, Пълнолунието в Стрелец в четвъртък, 23 май, (лунна фаза, традиционно свързвана с проявлението), е време да бъдете внимателни. Дръжте телефона си близо, тъй като това Пълнолуние може да донесе вълнуващи новини, потенциално свързани с получаване на признание за вашата упорита работа и отдаденост.

Насочвайки се към сезона на Хелоуин, Венера влиза във вашия 10-ти дом, управляващ славата и наградите, в четвъртък, 17 октомври. Този транзит вероятно ще донесе похвала и внимание за вашите таланти и постижения, добавяйки към празненствата и правейки втората част на годината особено възнаграждаване.

Вашата година завършва ползотворно, тъй като Венера се премества във вашия 2-ри дом, дома на притежанията в събота, 7 декември. По време на този транзит комуникацията ви става особено убедителна, което го прави идеално време да заявите своята стойност и да поискате подходяща компенсация или признание. Независимо дали искате да резервирате концерти за групата си или търсите повишение на работното място, този период е благоприятен за постигане на вашите финансови и професионални цели.

Здраве и уелнес

Уелнес хороскопът ви за 2024 г. набляга на грижата за себе си и разбирането на вашата чувствителност. Знайте, че вашата управляваща планета, ретроградният Нептун, започващ във вторник, 2 юли, и продължаващ до събота, 7 декември, набляга на грижата за себе си. Да, това означава, че трябва да работите усилено, за да се поглезите около половината от годината (ние го насърчаваме през цялата година).

Решаваща дата за вашата рутинна грижа за себе си е Пълнолунието и лунното затъмнение във вашия знак, Риби, във вторник, 17 септември. Отбележете този ден като време за допълнителна грижа за себе си. Може да се почувствате особено уязвими, сякаш сте направени от порцелан. Този период изисква допълнителна почивка, отдаване на козметични процедури без чувство за вина и избор на успокояващи дейности като чаша чай или чаша вино у дома, вместо по-интензивни социални ангажименти.

По-рано през годината се случва друго значимо лунно събитие – Пълнолунието в Лъв и във вашия 6-ти дом, дома на здравето, в четвъртък, 25 януари. Въпреки че не е толкова интензивно като лунно затъмнение, това Пълнолуние все пак може да донесе вълна от безпокойство. Важно е да сте наясно с емоционалните си реакции през това време и да предприемете стъпки за смекчаване на всеки стрес. С наближаването на есента ще откриете, че сте по-склонни да се застъпвате за своите нужди, особено когато Меркурий влезе в Лъв в сряда, 14 август. Вашата чувствителна природа, макар и понякога непреодолима, е източник на креативност, емоционална зрялост и съпричастност. Тези качества ви правят уникални и допринасят за чувството ви за красота и самоуважение. Прегърнете тези аспекти от себе си, осъзнавайки, че дълбочината на вашите емоции е сила, а не слабост. 2024 е за поддържане на емоционално и физическо здраве, почитане на чувствителността и разпознаване на красотата на вашата съпричастна природа.

More Astro