Следва

Евър Андерсън, на мама Мила Йовович детето, за Miu Miu

Earings only: големите обици са хит, трите важни тенденции

По-големи, по-добре!

All fashion преди 3 месеца

Никога не трябва да се подценява ролята на бижутата в един тоалет. Неправилно подбраните бижута могат моментално да съсипят и най-безупречната визия, точно както правилно подбраните лъскави аксесоари ще издигнат дори най-семплия външен вид на ново ниво и ще помогнат за ефекта "уау". Големите обеци се справят особено добре с последната задача: те не само трансформират образа, но и привличат повече внимание към лицето. Следват най-добрите опции и на какво да обърнем внимание, сокато избираме нашия чифт. 

В последните няколко сезона дизайнерите предлагат да не губим време за дреболии, така че основното правило при избора на обеци е: колкото повече, толкова повече. Погледнете с повишено внимания дългите каскадни обеци, украсени с кристали и камъни - тоталният хит в колекцията висша мода Valentino couture, сега с доста ефектни и доста подобни чифтове, предлагани от масовите марки. Така че не е нужно да изхарчим цяло състояние за бижута, които не само ще „направят” визията, но и ще ни избавят от необходимостта да избираме какво колие да сложим - с чифт от този няма нужда от излишен шум на шията. 

Друг ефектен вариант са големите обеци с клипс (известни именно като „клипсове“). С големи перли, каменни вложки или от просто гладък метал, те са страхотен комплимент към носталгията по 80-те. Ако има някакъв цвят върху обеците, уверете се, че той съвпада с всички нюанси в облеклото, защото именно това е, което ще направи тоалетът съвършен. А ако търсите обеци, които да повишат актуалността си през следващите няколко години, направете избор в полза на халките. Но не в огромни мащаби, като през 2000-те, а по-скоро елегантно деформирани в посока удължаване, изработени прецизно и идея по-сложно, украсени с камъни и друг декор. Каквото и да изберете, определено ще намерите идеалния вариант в нашата селекция по-долу.


Saint Laurent, 968лв


Acne Studios, 820лв


Rosantica, 635лв


Gucci, 685лв


Rabanne, 760лв


Saint Laurent, 1550лв


Isabel Marant, 605лв


Khaite, 1640лв


Gucci, 740лв

More All fashion