Следва

Революцията Плутон във Водолей и как ще ни повлияе, знак по знак

Бонбонено видео за провалени бракове: Дженифър Лопес в „Can't Get Enough“

Изобилният на рокли, танци и рози клип към новата песен "Can't Get Enough" на Дженифър Лопес е тук.

 

Celebrities преди 3 месеца

Във видеото 54-годишната певица се жени за няколко различни мъже, като всеки брак очевидно завършва нещастно, с което дава поле за изява на следващия. Очевидно чрез парчето мисис Лопес поглежда назад към собственото си минало и съдържащите се в него три провалени брака, но за сметка на това останалите песни в албума идват да ни докажат, че истинската любов съществува. Клипът е много повече смешен, отколкото тъжен и всъщност ни показва звездата облекчена от преживените случки и истински щастлива с настоящия си живот. Танците й са супер, за роклите не сме сигурни, но продуктът определено постига целта си - гледаш го докрай, дори на моменти затананикваш, и едновременно се чувстваш приятно развеселен. 

„Всички вие, които следите моето пътуване, ме познавате. Това, което искам да кажа на всички вас с албума си е: Истинската любов съществува", казва Лопес на своите фенове. 

"Can't Get Enough" е първата песен от новия албум на певицата и актриса, озаглавен "This Is Me... Now", който е продължение на албума "This Is Me... Then" отпреди 20 години, което съвпада с времето на първата й връзка със съпруга й Бен Афлек.

More Celebrities