Следва

Long Lady Wallet или ода за добрите финанси

Революцията Плутон във Водолей и как ще ни повлияе, знак по знак

Какво ни очаква през следващите 20 години, докато планетата на смъртта и прераждането се премества в знака на водния носител.

Astro преди 2 месеца

Плутон е една от най-интензивните и пречистващи планети в астрологията, символизираща смъртта, разрушението и подземния свят. Въздейства много силно, когато попада, образно казано, над главите ни, премахвайки всичко ненужно от нашия личен и колективен живот, независимо дали сме готови за това или не.

Астролозите често сочат с пръст Плутон, обсъждайки пандемията от Covid, и конкретно, съвпада му със Сатурн като катализатор, довел до широко разпространено заболяване и драстичната промяна в обществените структури. Вследствие на безбройните инфектирани хора и многото жертви всички, включително и ние, открихме, че водим бизнеса си по различен начин. Докато се адаптирахме към новите норми, открихме красотата на повечето свобода, която дойде и с повече време, прекарано у дома, в грижа за семейната динамика и личните интереси.

Влиянието на Плутон не се ограничава до разрушението; той играе роля и в начина, по който се възстановяваме от такива ситуации, трансформирани и пораснали. Плутон е най-далечната планета в нашата слънчева система и ние не винаги усещаме присъствието му, въпреки че постоянно работи зад кулисите. Пътуването му през Водолей започва на 23 март, насочвайки вниманието ни към въпросите на технологиите, политиката и революциите. Въпреки че тази небесна сага със сигурност ще доведе до промяна в мащаба на човечеството, процесът е дълъг и трудно уловим, защото се разгръща в продължение на 20 години.

Важно е да се отбележи, че промените започват на нестабилна почва, тъй като Плутон ще стане ретрограден на 1 май, като отново ще се върне в Козирог на 11 юни тази година. Това планетарно завъртане ще ни даде шанс да преразгледаме старите структури. Понякога може да се чувстваме така, сякаш ни влече към остарялото и авторитарно минало, йо-йо ефект, който ще се появи отново през есента на 2024 г. За щастие ще имаме шанс да продължим напред, веднъж завинаги, на 19 ноември 2024 г., когато Плутон прави последното си влизане във Водолей, оставайки в знака на Водоносеца до 2044 г.

Енергията на Водолея е авангардна и изобретателна, тласкайки ни към прогрес като социум. Ще бъдем в уникалната позиция да намерим единство там, където е най-важно, въпреки че вероятно ще има голямо противопоставяне и множество конфликти, преди да бъде намерено решение. Политическите тригери може да ударят по-силно от обикновено, въпреки че обучението по въпроси, които означават нещо за вас, може да ви осигури интелектуален изход, като същевременно ви помогне да намерите истински солидарна общност. Помислете за по-голямо участие в подобряването на нашия общ свят, като докажете, че дори и най-дребните семенца могат да пораснат в масивна гора.

Ще се осъществят големи технологични пробиви, а дебатите около изкуствения интелект ще стават все по-шумни. Ползите и недостатъците на нашето напреднало общество ще попаднат под лупа, повдигайки въпроси около етичните стандарти и практики. Повече информация за нашите предци също ще излезе наяве, докато богът на подземния свят преминава през знака на изобретенията, демонстрирайки начините да впрегнем науката в декодиране на миналото.

На лично ниво ще ни помогне да запомним, че винаги има тъмнина преди зазоряване. Плутон не се страхува да навлезе дълбоко във всяка материя, а когато е активен в нечия карта, интроспекцията често води до лична метаморфоза. Докато това малко, но могъщо небесно тяло мигрира от Козирог във Водолей, всички ние ще бъдем помолени да революционизираме определени елементи от живота си.

Въпреки че това планетарно пътуване може да ни даде няколко тежки урока, то може също така да ни напомни за нашата сила, като същевременно изведе на бял свят новооткрито чувство за овластяване. Разглеждаме влиянието на този велик трансформатор знак по знак, а от вас искаме обет да предвидите промяната, преди тя да настъпи, за да успеете да останете над летвата в астрологично отношение.

Овен

Пътуването на Плутон през Водолей ще ви повлияе на ниво общност, сладки овнета, предизвиквайки теми около обществото и как се вписвате в него. Може да започнете да инвестирате повече в усъвършенстване на вашата идентичност, намирайки начини да се отделите от другите, без да изпадата в състояние на изолация (Плутон никога не е против известно време насаме със себе си). Енергията в играта на колектив ще има овластяващо въздействие всеки път, когато изследвате своята независимост, позволявайки ви да се чувствате по-свободни и по-отворени към най-автентичното си аз. Желанието за фина настройка на личните интереси може да ви накара да изследвате класове и групи със специални интереси както онлайн, така и лице в лице, като ви помага да създадете мрежа от подкрепа, която се основава на общи творчески черти.

Въпреки че Овните обикновено се чувстват комфортно да се движат в самота, ще започнете да оценявате невидимите нишки, които ни свързват с всички, помагайки ви да възприемате света като макрокосмос срещу микрокосмос. Желанието да създадете нещо голямо може да ви накара да гравитирате от вълк единак ​​към член на глутницата, особено що се отнася до вашите лични надежди и стремежи. Разбирането, че всички заедно се въртим на тази въртележка може да осветли възможностите за работа в екип, поставяйки ви в настроение да се издигнете или да бъдете издигнати от вашите колеги. За съжаление, тъмната природа на това планетарно пътуване може да доведе до няколко битки за власт и вероятни драматични социални сблъсъци в следващите две десетилетия, въпреки че ще останете със солиден приятелски кръг, на който знаете, че можете да разчитате изцяло. 

Взаимоотношенията, които споделяте със съседите си, ще станат по-интимни с развитието на живота през следващите 20 години. Ако има напрежение между вас и някого, до когото живеете, направете всичко възможно да изгладите подобни разриви, преди да станат прекалено спорни. Възможностите за съживяване на вашата среда също ще влязат в действие и стойностите на имотите ще варират, тъй като непосредственото ви обкръжение преминава през цикъл на унищожаване и обновяване.

Телец

Подгответе се за фундаментални промени през следващите години, скъпи Телци, тъй като пътуването на Плутон през Водолей активира сектора от вашата карта, който управлява успеха, авторитета и границите. Гигантите в индустрията, в която се развивате и вие, може да се срутят, и динамиката ще се промени драстично, когато се разкрият злоупотреби с власт, което ще ви накара да се активизирате и да поемете контрола върху собствените си живот и кариера. Внезапно ще се почувствате по-строги към себе си, тъй като натискът за успех се увеличава и куп кармичните уроци ще изскочат от тъмното, докато Вселената ви тласка да трансформирате професионалния и обществения си живот. Борбите за власт и предателствата във вашата професия също могат да влязат в действие, поради което е важно да внимавате на кои колеги се доверявате и на кои не, и защо. 

Да останете актуални във вашата професия ще бъде ключът към процъфтяването при това планетарно разположение и технологичните сертификати може внезапно да се появят в радара ви. Ще се появят повече възможности за работа в роботиката, компютрите и инженерството, доходоносни области, в които може да процъфтите. Много компании ще наложат промени в структурите и софтуера си, което може да наложи да се запознаете с нови програми. Демонстрирането на желание за учене ще ви помогне да спечелите благоразположението на висшестоящите. 

На лично ниво желанието ви да бъдете популярни онлайн може да намалее, защото ще се превърнете в човек, ориентиран към поверителността. Хладнокръвието и джентълменството ще ви паснат идеално, оставяйки ви по-малко склонни да рекламирате интимните подробности от живота си. Помислете дали да не ограничите акаунтите си в социалните медии, особено ако започнете да се чувствате тревожни след публикуване, но не сте съвсем готови да прекъснете връзката с последователите си. Може също да започнете да поставяте под въпрос траекторията на вашата професия и да усетите склонност да потърсите нова работа, особено ако не сте съгласни с политиката, която вашата компания подкрепя.

Близнаци

Очакват ви важни житейски уроци в следващите 20 години, скъпи Близнаци, докато Плутон мигрира през Водолей и философския сектор на вашата карта. Натрупването на личен опит ще донесе растеж на благата ви и състрадателна природа, позволявайки ви да вниквате в природата дори на наплно непознати хора и дори когато взаимодействията на повърхностно ниво не са непременно приятни. Преживяването на собствените ви загуби ще ви помогне да станете по-търпеливи към онези, които се борят със своите, и вероятно ще се почувствате вдъхновени да споделите мъдростта си със света, например чрез онлайн групи за подкрепа. Помислете да споделите това, което сте научили с по-младото поколение, но избягвайте изкушението да приемете, че знаете най-добре. Просто защото пътят на всеки е различен. 

Въпреки че със сигурност ще излезете от тази астрологична ера с гледната точка на мъдрец, можете да очаквате да срещнете много трудни ситуации и грешки по време на пътуването си напред. Всички знаци сочат, че се развивате на духовно ниво, въпреки че трансформацията често идва първо със своя справедлив дял разрушение. Спестете си продължителна сърдечна болка, като бъдете прозрачно честни със себе си, дори когато предпочитате да гледате на света през розови очила. Ще се движите между надежда и песимизъм, тъй като Вселената носи нови предизвикателства в живота ви, които ще трябва да балансирате.

За щастие, звездите ще се обединят, за да ви помогнат да преодолеете тъмните моменти, излизайки по-силни, подобно на феникс, възкръсващ от пепелта. Духовността ще играе по-дълбока и преобладаваща роля за вас и желанието да изучавате много религии може да се окаже осезаемо. Ще размишлявате повече за значението на смъртта и връзката с предците ви. Помислете за нови начини на мислене и действие, и очаквайте да преминете през различни философски или мистични фази през следващите две десетилетия.

Рак

Може да е трудно за семейството и приятелите ви да се справят с вас, сладки рачета, тъй като навлизането на Плутон във Водолей стартира сектора на вашата карта, който управлява трансформацията. Тъй като Плутон въплъщава теми като обновление и еволюция, ще се почувствате по-вдъхновени отвсякога най-накрая да влезете в ролите, които сте мечтали да поемете. Ще бъде важно да се облегнете на мечтаните си амбиции през следващите години, разбирайки, че сте отговорни за собственото си чувство за удовлетворение. Независимо дали си представяте как да овладеете пианото, да се преместите в нов град или да създадете семейство през следващите две десетилетия, сега е моментът да се заемете сериозно със стъпките, необходими, за да следвате тези пътувания.

Разрушителното влияние на Плутон ще изисква да нарушите определен поведенчески модел или тип взаимоотношения, за да направите път за новото, и задържането на ситуации или хора, от които трябва да се откажете, няма да ви направи никаква услуга през тази астрологична ера. Въпреки че сте един от най-сантименталните членове на зодиака, важни уроци ще се появят за вас точно сега, особено ако историята ви е изпъстрена с угаждане на хората или загърбване на амбициите ви, за да подкрепите друг човек. Ще се почувствате по-малко прощаващи към онези, които ви третират недобре, когато звездите се подредят, за да извадят наяве вашата по-яростна страна.

Ангажиментът ще бъде повтаряща се тема за вас по време на тази планетарна промяна, тласкайки ви да прегледате най-интимните си връзки и дали те могат да издържат изпитанието на времето. Много Раци ще открият, че влизат или напускат бракове, тъй като Вселената създава нови пътища към обединение и нови прочити на самотата. Бизнес инвестициите също могат да се окажат доста доходоносни, въпреки че ще искате да насочите подкрепата си към компании, които имат етични стандарти и са фокусирани върху напредъка на технологиите, за да подобрят нашия свят.

Лъв

Вашите мисли ще се насочат към темите любов и приятелство, скъпи лъвове, докато Плутон се премества във Водолей и сектора на вашата карта, който управлява взаимоотношенията. Въпреки че романтичните връзки със сигурност ще се усещат желани и важни за вас, ще ви бъде напомнено колко жизненоважни са приятелствата през целия живот за поддържане на щастливо съществуване. Тъй като вашите приоритети естествено се променят през следващите две десетилетия, ще се промени и бизнес сектора, в който се изявявате. Ще гравитирате към онези, чиито ценности и идеологии отразяват вашите. Междувременно отделянето на повече време за грижа за себе си и релаксация постепенно ще надделее над желанието ви да прекарвате късно вечерта извън дома, с което ще привлечете доста по-зряла динамика в живота си.

Въпреки че любовта ще ви е дълбоко необходима, повече, отколкото преди, това не означава, че ще се задоволите с някой, който е по-малко, отколкото заслужавате. Всъщност има голям шанс пътуването на Плутон през знака на водния носител да предизвика внезапни раздели за тези, които не се чувстват щастливи. Желанието за свобода, автономия и независимост ще ви вдъхнови да се отдалечите от ситуации или хора, които са станали прекалено ограничаващи. Междувременно Плутон ще разкрие притежателно или ревниво поведение както във вас, така и в другите, като ви помага по-лесно да идентифицирате, избягвате и еволюирате отвъд тази токсичност.

Вашите вкусове са склонни да се променят, когато става въпрос за сърдечни въпроси и ще откриете, че моралът и интелектът са по-привлекателни от външния вид или доходите. Начинът, по който подхождате към любовта, също ще претърпи трансформация, докато органично израствате в по-подкрепящ, разбиращ и надежден партньор. Размишляването върху романтични грешки от миналото може да помогне за издигането на отношенията ви напред, защото това ще ви даде възможност да се учите от и да се развивате чрез вашите ролеви модели. Донякъде психически елемент също ще играе роля в най-близките ви връзки, като ви помага да предвидите настроенията и навиците на най-близките.

Дева

Силното желание да помогнете на другите да живеят по-добре ще действа като водеща сила за вас през следващите 20 години, скъпи Деви, докато Плутон пътува през Водолей и вашия слънчев шести дом. Тези вибрации ще разкрият естествения фиксатор, който живее вътре във вас, позволявайки ви да видите грешките, криволичещите стъпки и лошото поведение с остра яснота. Въпреки че вашият талант да определяте точно какво трябва да се промени ще се прояви като суперсила, лесно ще се почувствате претоварени, ако сте прекалено взискателни както към себе си, така и към другите. Голямо сътресение може да се прояви, ако започнете да прекалявате или да се разпростирате, и Вселената бързо ще ви организира проверка на реалността и дали не е време да се оттеглите.

Докато някои знаци ще се фокусират върху любовта, успеха или финансите през тази астрологична ера, звездите ще ви помолят да дадете приоритет на здравето. Прилагането на поведение, което може да подкрепи вашите големи цели и натоварен начин на живот, ще бъде по-важно отвсякога, което ще ви накара най-накрая да се сбогувате с лошите навици, непостоянните цикли на сън и нездравословните диети. Ако се борите със задействането на промяна или намирането на рутина, помислете дали да не се облегнете на технологиите, които да ви помогнат с тези цели чрез изследване на различни приложения за сън, уелнес или фитнес, за да започнете своя нов ход към дълголетие и издръжливост.

Когато става въпрос за вашия професионален живот, може да ви предстоят неудобства, ако вашата индустрия се променя бързо на фона на глобалните тенденции и технологичния напредък. Като общество ще видим увеличаване на загубата на работни места, тъй като хората ще бъдат по-лесно заменяни с машини и работна ръка от чужбина. Ако сте загрижени за траекторията на кариерата си, сега може да е добър момент да проучите различни професии, като поемете инициативата, за да останете релевантни на пазара на труда. Поемането на отговорност за динамиката на екипа също ще играе ключова роля в способността ви да се изкачвате в професионалната класация, което прави важно да се чувствате комфортно с екипа, част от който сте. 

Везни

Силното желание да изразите себе си ще произтича дълбоко отвътре, скъпи Везни, тъй като пътуването на Плутон през Водолей активира сектора на вашата карта, който управлява креативността и естествените таланти. Ще бъдете в уникална позиция да давате сили и да се усъвършенствате чрез изкуството, чрез неговата космическа свобода на действие, за да посветите времето си и да се съсредоточите върху подхранването на хобита и интереси. Вашата гениална артистичност ще тече свободно през това време, защото ще се почувствате по-комфортно с освобождаването на задръжките и противопоставянето на конвенциите. Не се страхувайте да се отдалечите от старите пристрастия, с които сте възпитани, и прегърнете най-свободния си дух и еволюцията на съвременното общество.

Въпреки че творчеството със сигурност ще има своите артистични нюанси през тази астрологична ера, актът на създаване на друго същество също може да излезе на преден план в психиката ви, насочвайки мислите ви към семейната динамика и дали искате да създадете собствено потомство. Докато постигате напредък в кариерата и усещането си за интелектуално развитие, отношението ви към създаването на семейство може да се промени, което ще ви накара да промените времевите линии или да преосмислите напълно пътя на живота си. Дайте си разрешение да прегърнете или да се откажете от родителството в зависимост от вашите предпочитания, ангажирайки се с това, което сърцето ви наистина желае преди всичко. Ако вече се грижите за собствените си деца, тази планетарна промяна ще доведе младите до зряла възраст, въвеждайки ви в нова ера на свобода, когато потомството напусне дома.

Що се отнася до вашия социален живот, приятелите ще започнат да се чувстват по-скоро като кръвни роднини, което ще ви накара да се почувствате по-комфортно с идеята, че обитавате празно гнездо или избора да не създавате потомство. Трябва обаче да се погрижите да цените собствените си братя и сестри, като оценявате връзката, която идва със споделените детски преживявания. Когато всичко е казано и направено, семейството е това, което сами си направите, и звездите ще ви подтикнат да култивирате сценария, който работи най-добре за вас - а не това, което обществото очаква да правите. Запомнете: не е лошо да се бунтувате срещу конвенционалното, дори ако отговарянето на собствените ви очаквания създава разочарование за другите.

Скорпион

Дайте си достатъчно място за емоционален растеж, скъпи Скорпиони, докато Плутон мигрира във Водолей и вашия слънчев четвърти дом. Този космически климат ще освети циклите, които съществуват във вашето родословно дърво, помагайки ви да видите кои навици или поведение сте пренесли от възрастните, които са ви оформили, и дали те са достатъчно здравословни. Може да откриете, че пътувате дълбоко в психиката си, преживявайки отново ситуации или преживявания, които са оставили силен отпечатък върху вас. Може също да е разумно да потърсите помощта на терапевт, ако миналото ви е изпъстрено със сложна динамика, която е твърде трудно да разплетете сами, или ако имате проблеми с прекъсването на токсичните цикли.

Силното желание да опознаете корените си ще влезе в действие и може да е ценно да инвестирате в онлайн генеалогична услуга, която да ви помогне да разкриете забравени подробности за вашето потекло. Проучването на кръвните връзки ще ви предложи възможност да намерите нови модели за подражание, като посочите пралели, чичовци или баби и дядовци, които са предизвикали значима промяна в родовата карма. Свързването с този елемент от вашата лична история може да ви насърчи и да ви даде сила, подхранвайки чувството ви за принадлежност и самостоятелност едновременно. Преди всичко, имайте предвид кого и какво подхранвате в момента, защото вашите мисли и действия ще се видоизменят с течение на времето, драматично оформяйки пътя ви.

Изграждането на собствен дом ще е първичен инстинкт през следващите две десетилетия, въпреки че ще трябва да сте разумни, ако домашните ви стремежи са високи. Независимо дали се надявате да купите първия си дом, да се преместите или да ремонтирате, ще бъде важно да предприемете смислен подход към тези цели. Изследването на нови домакински предмети и полезни технологии също ще действа като повтаряща се тема и може да откриете, че предприемате по-внимателен подход към закупуването на енергийно ефективни уреди или минимизиране на въглеродния си отпечатък, тъй като екологичните продукти стават все по-широко достъпни. 

Стрелец

Вселената е свързана с цикли, скъпи стрелци, и с влизането на Плутон във Водолей и вашия слънчев трети дом, ще започнете да забелязвате промени в начина, по който мислите, говорите и учите. Въпреки че сте способни да разплитате сложни казуси с вашата естествено любопитна и изследователска природа, сега може да е подходящо време да преразгледате основни знания или начини за общуване. Ще бъдете в уникална позиция да опростите живота си през тази астрологична ера, особено ако се погрижите да говорите внимателно и директно с хората, които обичате. Въпреки че сте склонни към случайни допирателни, ще откриете, че е по-лесно да се заземите и да намерите яснота, докато общувате с другите.

Смятат ви за един от по-напредналите и интелектуални членове на зодиака, но могат да възникнат проблеми, ако не успеете да признаете, че грешите или нямате отговор за всичко. Вселената няма да прояви търпение в тези случаи, тъй като звездите си заговорничат да тестват всяко его, което предпочита да изглежда умно пред научаването на нещо ново. Спечелете някои кармични бонус точки, като се запишете в учебен курс, за да разширите базата си от знания, и обмислете да дадете обет да четете повече през следващите години.

Начинът, по който общувате, също може да се промени по време на пътуването на Плутон напред и може да се почувствате така, сякаш всичките ви най-близки спътници са се разпръснали из цялата страна. Желанието да се свържете отново с приятели от детството е готово да се прояви; използването на технология може да ви помогне да възвърнете безпроблемните закачки, които сте споделяли с приятелите си в гимназията, въпреки че може да се наложи да поемете инициативата, ако се надявате да си възвърнете навика да обменяте текстови съобщения или обаждания. Междувременно връстниците ще бъдат по-малко прощаващи към всяка драма или борби за власт, в които сте хванати, което означава, че може да е време да погребете конкурентното поведение. Също така би било разумно да запазите хладнокръвие в социалните медии и да избягвате да злословите за другите в мрежите. 

Козирог

Големи промени предстоят във вашите финанси, скъпи Козирози, тъй като Плутон мигрира във Водолей и сектора на вашата карта, който управлява материализма и парите. Този космически климат има за цел да трансформира вашето фискално състояние, да ви помогне да натрупате богатство, да прескочите данъчните препятствия, да разширите кредитите си и да спечелите сигурност през тази астрологична ера. Първо обаче ще трябва да се справите с всеки дългосрочен дълг, натрупан през годините, защото Вселената ще изисква да прекъснете връзките с този род котви, преди да ви подаде ръка, за да повишите паричния си статус. Усещането за овластяване ще стимулира желанието ви да генерирате паричен поток, докато осъзнавате по-добре как парите могат да подобрят живота и перспективите на човек.

Примирете се с идеята, че ще бъдете по-финансово мотивирани от обикновено. Звездите ще ви подтикнат да планирате големи покупки, повишавайки стандарта ви на живот и проправяйки пътя към евентуалното ви пенсиониране през следващите 20 години. Но също така ще започнете да разбирате с по-голяма яснота, че парите са просто инструмент в този свят, а не непременно най-ценният аспект от вашето съществуване. Ще бъде важно да устоите на желанието да се заровите в материалистични цели, като внимавате вместо това да забавите темпото и да оцените красотата, любовта и истинските връзки с толкова енергия, с колкото преследвате амбициите си. Има риск един ден да се обърнете и да се почувствате така, сякаш сте пропуснали важни моменти, особено ако преследването на богатство ви завладее. За щастие, чувственият и интелектуален ренесанс може да ви помогне да се съсредоточите в настоящето, стига да се погрижите да прегърнете природата, изкуството и човешкия опит.

Може също така да откриете, че ставате по-дълбоко свързани с миналото, което ще ви накара да събирате повече антики, ретро предмети или геоложки артефакти, като вкаменелости и кристали. Въпреки че енергията на този период със сигурност ще ви позволи свободата да харчите, когато е подходящо, помислете за спестяване за висококачествени артикули, избирайки да купувате по-малко, но по-хубави неща. Тези вибрации са идеални и за прочистване на вашето пространство от нежелани предмети, които може да продадете онлайн или на местни магазини за втора употреба.

Водолей

Ще почувствате влизането на Плутон във Водолей повече от всеки друг член на зодиака, най-скъп водоносец, докато планетата на смъртта и прераждането пътува през вашия знак. Очаквайте да бъдете засегнати от интензивни вълни през следващите две десетилетия, докато звездите работят извънредно, за да ви помогнат да спечелите статус, популярност и чувство за овластяване. Въпреки че сте в уникална позиция да трансформирате напълно и надградите живота си, това не означава, че пътуването ви към самореализация ще бъде лесно. Всъщност темите около смъртта на егото са много силни при вас, но приемането им ще направи ситуациите от този тип по-лесни за навигация.

Ще имате силната способност да пробивате цели стени, за да постигнете целите си през тази астрологична ера и малцина ще могат да достигнат вашето ниво на решителност и стремеж. Ще разберете с пълна яснота, че сънищата се проявяват бавно, но стабилно, и ще започнете да забелязвате, че конкурентите ви постепенно отпадат през следващите две десетилетия. Ще се настани яростно желание да поемете отговорност за съдбата си, което ще ви накара да станете по-амбициозни и жестоки отвсякога, въпреки че трябва да внимавате да поддържате определен стандарт на етика, докато си пробивате път напред и нагоре. Кармата ще бъде особено активна през това време и Вселената няма да се поколебае да даде урок на онези, които посмеят да отстъпят от доброто. 

Често ще се усещате обсебени от идеи и цели и ще настоявате да следите изкъсо накъде насочвате енергията и фокуса си. Слушайте семейството и приятелите си, ако започнат да изразяват загриженост за вашето психическо или емоционално здраве, разбирайки, че понякога е по-добре да се отдалечите от определени цели, ако се окажат трудно или невъзможно постижими, за да открите път за новите начинания. 

Риби

Подгответе се за големи прозрения през следващите години, скъпи Риби, тъй като пътуването на Плутон през Водолей активира сектора от вашата карта, който управлява саморефлексията. Това планетарно разположение ще изисква от вас да се вгледате честно в себе си, разбирайки как определени действия или избори са довели до мястото, където сте днес. Когато тръгвате на това пътуване, внимавайте да определите своите силни и слаби страни, тъй като ще бъдете в уникална позиция да се освободите от нездравословните модели. Може също да искате да обърнете по-голямо внимание на всички аспекти от живота си, които непрекъснато носят скръб или разрушение, тъй като това може да е начинът на Вселената да ви отблъсне от тези ситуации.

Изграждането на нови пътища в мозъка ви също трябва да се превърне в приоритет, което го прави подходящо време да изострите логиката и уменията си за решаване на проблеми чрез пъзели, шах, четене или усвояване на ново умение. Да се ​​чувствате силни в ума си ще ви помогне да се изправите пред предизвикателствата в реалния свят с повече увереност, вярвайки, че разумът ви може да ви подкрепи в моменти на трудности. Звездите обаче също ще изискват да признаете и да се изправите лице в лице с това, от което сте се крили в миналото, помагайки ви да осъзнаете, че дори дълбоко вкоренените страхове не са толкова страшни.

Когато става въпрос за успех и изграждане на вашата империя, новите връзки, които се образуват със самия себе си могат да доведат до големи пробиви в пътя на живота ви. Може също така да се окажете във влиятелна, но нюансирана позиция, докато извънредно интересни хора навлизат в живота ви, отваряйки се към вашите насоки и съвети. Желанието да сте в светлината на прожекторите ще се проявява откъслечно, карайки ви да възприемете по-дискретен подход към амбициите си. Уверете се, че целите ви са постижими и едва когато сте сигурни в успеха на начинанието си, го обявете пред света. 

More Astro