Следва

Седмица на мъжката мода в Милано: Gucci Fall 2024

Седмица на мъжката мода в Милано: Dsquared2 Fall 2024

На Седмицата на мъжката мода в Милано Дийн и Дан Кейтън изумиха публиката с шоу със собственото им участие. А когато двамата излязат на модния подиум, говорим за истинско зрелище. 

All fashion преди 3 месеца

Мъжкото ревю на Dsquared2 за сезон Есен/Зима 2024/25 на Дийн и Дан Кейтън беше изненадващо фокусирано върху идеята за огледалност, която изначално трудно бихме предположили. 

Кой по-добре от неудържимите канадски близнаци би могъл да се изкаже относно "двете страни на монетата", както самите те казаха зад кулисите? Въз основа на тяхната реалност да бъдат нещо като двойна версия - ден и нощ - един на друг, Caten представиха забавно, вдъхновяващо шоу, с точното количество небрежност и еклектика. В днешния моден пейзаж равният като пустинята Атакама подиум изглеждаше доста свежо. 

Моделският състав очевидно беше съставен от двойки близнаци, единият от които облечен в типичните ежедневни дрехи на Dsquared2; при шмугването през „машина за преобразяване“, другият близнак излизаше с вечерната версия на това, което носи първият.

Декорът, лъскава бяла кутия, послужи като фон за последния coup-de-théâtre, когато Кейтън  се поклониха: Дийн като мачо в тесни черни дънки и съблазнителна прозрачна блестяща шифонена риза, а Дийн - с огненочервена прическа и разкроена черна рокля с корсет, разкриваща страхотен чифт крака, които се люлеет със съвършена увереност на високи до небето обувки.

Що се отнася до дрехите на съвместното шоу, видяхме страхотни връхни дрехи за открито, с кожа и ресни; великолепни интерпретации върху скъсан и кърпен деним; ризи с пайети, карго панталони, разпокъсани тениски, обемни шапки и пайети, и всички те съчетани напълно безгрижно. За вечерта доминира черното, с деколтирани рокли за момичетата и фино скроени, чувствени смокинги с женствени детайли за момчетата.

Модата на близнаците Кейтън в мъжкото шоу на DSquared2 е в една посока: секси, нахална, с много хумор и никаква вина. Монахините и свещениците от култа към тихия лукс би било по-добре да стоят настрана.

Цялата колекция е в галерията >  

More All fashion