Следва

Княгиня Калина на Сурва в Елов Дол

Гости на Louis Vuitton в Париж: Наталия Водянова и Антоан Арно

Наталия Водянова и Антоан Арно присъстваха на ревюто на есенната колекция на Louis Vuitton на Седмицата на мъжката мода в Париж. Съпружеската двойка, която предпочита да се пази от любопитните погледи на околните, позира пред фотографите на червения килим, а след това седна на първия ред на великолепното шоу на Фарел Уилямс за луксозната френска къща.  

 

Celebrities преди 3 месеца

На шоуто руският супермодел се появи в total look на Louis Vuitton от дебютната колекция на Pharrell Williams, който преди година беше назначен за творчески директор на мъжката линия на марката. Костюмът на красивата Наташа е кариран зелено-бял модел Damier, към който чудесно върви емблематичната чанта на Louis Vuitton - Speedy в жълто. Съпругът на Водянова, милиардерът Антоан Арно, чието семейство притежава холдинга Louis Vuitton Moët Hennessy, както винаги носи тъмносиньо.

В мрежата се шегуват, че мъжките дрехи на Уилямс стоят по-добре на Водянова, отколкото на модели от модния подиум. "Кой би предположил, че дрехите на Фарел ще подхождат най-много на Наташа Водянова? Лудост!", пишат в телеграм. 

Третата колекция на музиканта и дизайнер, която беше показана преди ден в Париж, беше добре приета от модните критици и мнозина я определиха като най-успешната в кариерата на Уилямс досега. Ревюто бе базирано на западната естетика, а моделите показаха 80 визии, повечето от които - подобни на филмови каубойски костюми с подходящи шапки, ботуши, работни якета и ласо като аксесоар.

Разбира се, присъстваше и разпознаваемия лукс на Louis Vuitton: кожени палта, костюми с пайети, флорални бродерии и различни версии на прочутата Speedy bag. В края на шоуто Фарел се поклони и по традиция изведе на сцената целия творчески екип на студиото за мъжка линия на марката, състоящ се от 40 души.

More Celebrities