Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 22.01 - 28.01

Пак самичък: Джейкъб Елорди скъса с Оливия Джейд

Звездата от "Saltburn" и "Euphoria" Джейкъб Елорди отново е свободен след раздялата с любимата Оливия Джейд. Съобщението е на Us Weekly, които се позовават на близък до звездата. 

 

Celebrities преди 3 месеца

Преди анонса на колегите внимателни потребители забелязаха, че Оливия е престанала да следва Елорди в социалните мрежи (самият актьор не следва никого) и решиха, че двойката преживява криза в отношенията. Вчера вътрешен човек потвърди, че двамата са се разделили.

Това всъщност е втората им раздяла: през август 2022 двамата престанаха да се виждат след няколкомесечна връзка, а през есента на същата година се оказаха влюбени отново. Според слуховете първата им раздяла е дошла поради натоварените им графици, но през този период Елорди имаше кратка афера с модела Бианка Финч. Чисто хронологично излиза, че красавецът е започнал да се среща с Оливия веднага след раздялата му с друга звездна красавица - модела Кая Гербер през 2021 г.

Оливия Джейд е актриса, дъщеря на американския моден дизайнер Мосимо Джанули и актрисата Лори Лофлин.

Отбелязваме, че талантливият мистър Елорди има отличен вкус: харесва само изключително красиви жени и има болезнен афинитет към дизайнерските аксесоари. На снимката горе хубавецът стиска с обожание най-желаният аксесоар на годината - Speedy на Gucci в жълто, а само преди месеци не се разделяше с ултралуксозната си Bottega Veneta

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.