Следва

Синди, Линда и Шалом блестят в новата кампания на Donna Karan

Най-добрата комбинация тази пролет са леки дънки и тези обувки!

Светлосините или избелели дънки в доста светъл цвят са най-популярният артикул тази пролет.

All fashion преди 3 седмици

Универсални толкова, колкото и модерни, чифт от тези буквално украсява ежедневието ни, едновременно оставайки възможна опция и за вечерен избор, като същевременно внушават достатъчно автентичен почерк в обличането. 

По-специално през този сезон, тъй като ключовите синоними от 90-те години на миналия век за класика и минимализъм доминират, ниските подметки също са по-често срещани, отколкото елегантните обувки на ток. Въпреки че необходимостта от акцент остава, поради естествето на този стил. 

Популярността на елегантните маратонки, започнала със Samba, продължава, а обхватът на тенденцията се разширява с Gazelle, Spezial и т.н. Леките светли дънки и маратонки с фина подметка са най-добрият избор за тези, които търсят небрежност и изтънченост тази пролет.

Как да носим маратонки и светли дънки през пролетта на 2024?

С ветровка

Все още е студено, но желанието да посрещнем пролетта ще е силно осезаема още през март. Опитайте да комбинирате светлосините дънки с ярки цветни маратонки и ветровка. Изглежда леко и с приятна преднина пред сезона, но създава стил, който може да се носи навсякъде.

Тениска + кожено яке

Свързана ли е любовта на Хейли Бийбър към кожените якета, на която тя така настоява през последните две години с темата? Популярността на кожените якета рязко нарасна от миналата есен и тази пролет не прави изключение. Носете широки дънки, маратонки с тънка подметка, тениска и кожено яке. Това ще създаде простото, но изискано усещане за перфектна небрежност, което желаем.

Комбо деним

Деним модата никога не е била по-сложна отколкото през изминалата година. Светли прани дънки, дънково яке с различна степен на наситеност и самба Welsh Bonner са перфектната визия за пролетта. Въпреки това, тази година дънковите якета с големи размери ще бъдат малко по-изискани. Поради влиянието на якето с голям обем в торса, въведено от Prada, съчетаването на плътна горна част и тънка долна част вероятно ще изглежда красиво. Изберете маратонките, за да завършите визията като по-долу.

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 4 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 4 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.