Следва

Седмица на модата в Ню Йорк Есен/Зима 2024: уютният минимализъм на Proenza Schouler

Синди, Линда и Шалом блестят в новата кампания на Donna Karan

In Women We Trust! 

All fashion преди 2 седмици

Новата рекламна кампания за Пролет/Лято 2024 на ветерана в модата - Donna Karan, е забележителна не само заради красивите си визии. По-важното е, че брандът успява да обедини емблематичните модели от 90-те години с новите лица в индустрията (вижте още: Виктория Бекъм, Ирина Шейк, Селма Блеър... 40 легендарни жени на корицата на британския "Vogue").

На внимателно аранжираните и изключително стилни кадри, заснети от Ани Лейбовиц, се появяват прекрасни дами от различни модни епохи. Сред тях Синди Крaуфорд, Линда Еванджелиста, Шалом Харлоу, Амбър Валета, Имаан Хамам, Карли Клос и Лия Кебеде.

Синди Кроуфорд за Donna Karan

Линда Еванджелиста за Donna Karan

Карли Клос за Donna Karan

Лозунгът на кампанията, "In Women We Trust", не е просто фраза. Той е израз на почит към трайното влияние на жените както в модната индустрия, така и извън нея. Роклите, ризите, панталоните и аксесоарите на Donna Karan са на цени между 159 и 599 долара, което, в известен смисъл, прави луксът малко по-достъпен.

Каролин Мърфи за Donna Karan

Имаан Хамам за Donna Karan

Лия Кебеде за Donna Karan

Силно вярваме, че снимките са способни да кажат повече от хиляди думи, и затова не можем да пропуснем да ви покажем видеото с всички визии на прекрасните дами, участващи в кампанията >>>

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 4 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 5 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.