Следва

Бионсе и Джей Зи, Тейлър Суифт, Блейк Лайвли, Хейли Бийбър и другите на Супербоул 2024

Анджелина Манго спечели Санремо 2024 с La Noia, бродиран тюл и бели чорапи

Фокусирайте се и върху красивия външен вид. 

Celebrities преди 2 месеца

Анджелина Манго е певицата, която спечели 74-ото издание на фестивала на италианската песен Санремо. Сред фаворитите от ден 1, 22-годишната красавица спечели с песента La Noia, в превод "Скуката", но нищо нямаше да е същото без многото метри ръчно бродиран тюл, прозрачните фолиа, броката и... белите чорапки.

За да увенчае страхотното си Санремо 2024, което я издигна на върха на класациите и предизвика одобрението и на пресата, и на публиката, Анджелина Манго направи едно също толкова безупречно стилистично пътуване. И всичко това благодарение на външния вид, проектиран от Марко Де Винченцо от Etro, който създаде романтична и решителна естетика за атрактивната певица, съставена от ценни декорации и смели прозрачни материи. Говорим особено много за нейното облекло за финала в съботната вечер - черно-зелена рокля по тялото, с дантелени вложки и горна част от жоржет, бродирана с черни кристали и допълнена с тъмни чорапи. Дори малкото падане на мис Манго в края на изпълнението не успя да отнеме от ефекта на дрехата. 

Четвъртата вечер на Санремо показа Анджелина Манго да показва трогателна почит към баща си Пино Манго с песента „La rondine“, този път в бродиран гащеризон от тюл и драпирана пола от трико с флорални мотиви от кристали и сребърни пайети, също от италианската марка Etro, както и всички нейни визии на тазгодишния фестивал в Санремо(вижте още: "Най-красивите визии в първата вечер на Санремо 2024").


Снимка на Андреа Бианчера ексклузивно за Vogue, предоставена от пресцентъра на Etro

Скуката на Анджелина Манго

Вече много обичана от редакционния екип, La Noia е песен, написана от Madame (чуйте я във видеото) и аранжирана от Durdust. Песента се движи в антитеза на заглавието с ритмично и весело темпо: кумбията, спомената в припева, всъщност е популярен празник.

Анджелина Манго на Санремо 2024, визиите в първите три вечери

Да започнем от техническото описание на визията за първата вечер: рокля с едно рамо от тюл с щампа пейсли и горна част с бродирани флорални мотиви в черен джайс и кадифе. Тоалетът е подписан от Марко Де Винченцо, дизайнерът, който дебютира като творчески водач на Etro на Седмицата на модата през септември 2022 г. Изборът е на стилиста Ник Чериони, вече доказан герой в предишните издания на събитието. Визията завършиха чифт бебешки пантофки на много висока черна платформа, от които излизат белите чорапки на малко момиченце... красота! 

За втората вечер Анджелина отново показа творение на Etro - гащеризон от бродиран тюл с качулка от трико и корсет от кадифен брокат.

В третата вечер Анджелина заложи на прозрачни чорапи и ансамбъл от две части - кроп топ и къса пола. Визията се характеризира с качулката си - стабилна тенденция в последните сезони - първо поставена на главата, след това спусната върху раменете, точно в ритъма на споменатата Cumbia. Обувките очевидно са същите Mary Janes с кадифени платформи, носени първата вечер. Характеристика на бюти визията, но с нея ще се запознаем по-късно, са плитките, които явно са задължителен елемент от тоалета й. Неслучайно те участваха и във видеото на песента, представена на Санремо 2024(вижте още: "Модата във втората вечер на фестивала Санремо 2024").

Анджелина Манго в Санремо 2024 с бели чорапи е забавна, но и освобождаваща

Забелязахме малък детайл, който свързва външния вид на част от певците на Санремо 2024. Обща нишка, която започна с десетата песен в първата вечер с Annalisa, мина през Bertè и приключи в 1 сутринта, когато на сцената се появи певицата Ема.


Analissa


Ема

В средата на висчко това видяхме Анджелина Манго в тотална Etro визия, но с „онзи“ детайл, който прави разликата: чорапите. Нейният бе най-смелият и едновременно забавен избор: в сравнение с Annalisa, с колан с жартиери, и прозрачния чорапогащник на Emma, ​​победителката избра страхотна класика - бял чорап до средата на прасеца, леко смъкнат. Почти таен аксесоар, който се разкрива само когато певицата се движи. Но след като го осъзнаете, не можете да мислите за нищо друго. Кажи ми какви чорапи носиш и ще ти кажа кой си? Малко да. Още по-добре: кажи ми какви песни пееш... 

Красотата на Анджелина Манго в Санремо 2024

Глем екипът на певицата определя избраната за първата вечер бюти визия като "цигански шик". В превод: фокус върху очите, лека и блестяща основа и лъскави устни. Прическата е вдъхновена от гръндж: висока конска опашка, много стегната, елегантна, структурирана с контраст между меки вълни и пигтейли, направена леко бунтарска от сребристите пиърсинги за коса. Препратката е към естетиката на #egirl, която е с над 38 милиарда гледания в Tiktok и припомня, в носталгичен, но и съвременен прочит, 90-те години: интензивен и съблазнителен поглед, сияйна кожа с розови бузи с „ефект на кукла“, като ексцентричната прическа отново е обогатена с оригинални аксесоари. Гримьорката Шантал Чафардини, която е дизайнер на някои от емблематичните бюти визии на Maneskin, е автор на грима. За косата се грижи фризьорът с дългогодишен звезден опит Анджело Розауляна.

За втория бюти външен вид, екипът на Анджелина Манго (проектиран от Clinique за грима и Bumble&Bumble за косата) се фокусира върху еклектичен стил, който преплита цигански препратки с футуристични елементи. Мъничкото циганско е в избора на меки и свободно вълни на раменете, комбинирани с интензивен грим на очите и устните; и малко кибер, заради малките плиткиЧестит , които рамкират лицето на певицата.

Честито на Анджелина Манго и La Noia, сега вече можем и да я чуем >>>  

More Celebrities