Следва

Кание Уест рекламира Кание Уест по възможно най-Кание Уест начина на Супербоул 2024

Бионсе и Джей Зи, Тейлър Суифт, Блейк Лайвли, Хейли Бийбър и другите на Супербоул 2024

Вчера на стадион Allegiant в Лас Вегас се проведе Супербоул, на който присъстваха Бионсе и Джей Зи с двете им дъщери: 12-годишната Блу Айви и шестгодишната Руми, както и Тейлър Суифт и Блейк Лайвли, Гуен Стефани, Лейди Гага, Илон Мъск със сина си от Граймс и още много. 

Celebrities преди 2 месеца

Джъстин и Хейли Бийбър бяха забелязани на трибуните, въпреки слуховете за възможен предстоящ развод на фона на проблеми във връзката.

В паузата се представиха рапърът Ъшър, Алиша Кийс, Лил Джон, Лудакрис, Will.i.am и H.E.R..


Бионсе и Джей Зи


Лейди Гага


Тейлър Суифт и Блейк Лайвли

Отборът на гаджето на Тейлър Суифт Травис Келс победи - и певицата го поздрави с целувка.


Травис Келс и Тейлър Суифт


Кендал Дженър, Хейли и Джъстин Бийбър


Илон Мъск със сина си

Ким Кардашиян също бе на събитието, като рискува да се сблъска с гаджето на Келси Тейлър Суифт, която дойде да го подкрепи: припомняме, че в края на миналата година певицата каза, че е била тормозена от Ким Кардашиян и бившия й съпруг Кание Уест. Ким беше забелязана на събитието със сестрите си Кортни и Клои Кардашиян и Кендъл Дженър.

Кание Уест също се появи на събитието: в социалните мрежи той публикува снимка от Super Bowl с маска с разпятие от емблематичната колекция Dante на Alexander McQueen от 1999 г.

Що се отнася до Джъстин Бийбър и съпругата му Хейли, мрежата отбелязва, че певецът наистина се държи доста странно, според слуховете това е и причината за проблемите в брака им.

Леонардо ди Каприо беше уловен от камерата по време на предаването, но побърза да скрие лицето си.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.