Следва

Кой ще води Met Gala 2024: Bad Bunny, Крис Хемсуърт, Дженифър Лопес и Зендая

Венсан Касел и Нара Баптиста: Свети Валентин в Рио де Жанейро

Венсан Касел и приятелката му Нара Баптиста, умалено ​"копие" на бившата му съпруга ина Кунаки, прекараха Свети Валентин на карнавала в Рио де Жанейро.

 

Celebrities преди 2 месеца

57-годишният актьор и 27-годишната му любима се издокараха в дрехи от бразилската марка Lilac: Винсент е с богати искрящи колиета на врата и бедрата, а Нара - с кристален сутиен, идентична поличка и масивни обици. Влюбените отпразнуваха шумно Свети Валентин, който съвпадна с най-колоритното събитие за жителите на Бразилия - карнавалът в Рио де Жанейро. Тази година цялата страна се забавлява от 9 до 17 февруари. 


Feliz aniversário meu bem - с обич от Нара за Венсан Касел


Романсът между Венсан Касел и участничката в Мис Вселена Австралия 2020 Нара Баптиста стана известен миналия септември, когато те споделиха снимки един на друг в Instagram. Влюбените не се крият по кьошетата и редовно попадат в обективите на папараците. Наскоро двойката прекара новогодишните празници в Бразилия в компанията на големите дъщери на актьора Дева и Леони. В края на януари Венсан и Нара се появиха заедно за първи път на шоуто на марката Ami в Париж.

More Celebrities