Следва

The Joy Issue: Жизел Бюндхен пред Harper's Bazaar

След месеци слухове, Венсан Касел и новата му приятелка се появиха публично

Венсан Касел за първи път се появи на публично място с новата си приятелка Нара Баптиста, определяна от мнозина като ​​„копие“ на бившата му съпруга Тина Кунаки. Двойката присъства на шоуто на марката Ami в рамките на Седмицата на мъжката мода в Париж.

 

Celebrities преди 3 месеца

57-годишният френски актьор изглежда обичайно зашеметяващо в комбинацията от светлосив панталон, тренчкот и бяла риза, а 28-годишната му любима не отстъпва по чар, сексапил и стилов усет в късата си черна рокля с голо рамо, комбинирана с черни чорапи и обувки на ток.

Актрисите Даян Крюгер и Летисия Каста участваха в ревюто на френската марка Ami, посетено от влюбената двойка. Двете красавици минаха по модния подиум в артикули от новата колекция.


Даян Крюгер за Ami


Летисия Каста за Ami

Романсът между Венсан Касел и участничката в Мис Вселена Австралия 2020 Нара Баптиста стана известен миналия септември, когато те споделиха снимки един на друг в Instagram. Влюбените не крият чувствата си и редовно попадат в обективите на папараците. Наскоро двойката прекара новогодишните празници в Бразилия в компанията на големите дъщери на актьора Дева и Леони.  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.