Следва

Принц Хари иска да се върне към кралските задължения, Чарлз III не

„Връхчетата на пръстите“, които правят дънките различни

Сандали, кецове, равни обувки... кои точно са обувките за дънки? 

 

Celebrities преди 1 месец

Ако не ни достига въображение в прекрасен ден като днешния, поглеждаме към Кейти Холмс на презентацията на Alice + Olivia 2024 F/W в Ню Йорк и веднага схващаме идеята.

Свободен широк деним, дънкова риза в по-светъл тон, бежово сако, което прилича на тренчкот и изчистена бяла чанта с дръжки. Тук фокусът е върху изключително изтънчения двоен деним, вечно работещата комбинация от дънки и дънкове риза. Което е така, до момента, в който не погледнем към краката. 

Яркорозово стъпало стърчи от сандалите с квадратни връхчета, точно под ръба на дънките. Ефектът е малък, но категоричен и с него визията, съставена от ненатрапчиви нюанси, получава много готин ритъм. Да, Кейти Холмс определено можеше да избере просто бяла тениска към дънките, но изборът й е коренно друг и това много ни харесва.  

Интересното е, че чорапогащникът е фокусната точка този път, наместо по-предвидимите артикули - чанти или обувки. С широките дънки като контрапункт, това фино несъответствие носи огромно очарование. Доверието в цветните чорапи по принцип се увеличава в последните няколко сезона. с тях вършим прекрасна стилистична работа, без да се налага да демонстрираме твърде много цвят с, например, къси шорти или минижуп.

Ще бъдат ли дънките, които носим всеки ден, една крачка напред тази пролет? Определено, стига да сме настроени за забавление и да не ни е страх от "повторка" на мисис Холмс, чийто стил често и редовно ни вдъхновява.  

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 5 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 6 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.