Следва

Романтика във Венеция: Риана на 36

Обичта на известните: Дуа Липа и Калъм Търнър

По лицето на Дуа Липа четем комфорта, извиращ от избраната за любовна среща визия - дънки, (не)обикновен топ и прекрасна Bottega Veneta, като не пропускаме балетните пантофки на дупки от модна къща Alaia. А може би блясъкът в очите идва от друго... 

Celebrities преди 2 месеца

Усещаме през екраните приятно отпуснатото настроение на двамата влюбени, тръгнали на разходка из Бевърли Хилс с по кафе в ръка. Изглежда толкова мили, както един към друг, така и към околните папараци, сякаш нямат нищо против светът да споделя красивите им моменти заедно (вижте още: Love: Дуа Липа и Калъм Търнър, и кой е той). 

Първо, нека кажем, че има много хора, запалени по любовната история между двамата. Налице е романтичен сюжет, в който двама души, които са живели напълно различни животи в Лондон, се срещат в някакъв момент от живота си и откриват, че миналото им е сходно. Буквално, наблюдавайки страстната обич към двойката от всички страни, оставаме с усещането, че се е родила любовна двойка, която целият свят би подкрепил. Т.е., светът на Холивуд е непредсказуем.

Преди да стигнат до славата, и двамата започват от дъното. Дуа Липа, която се мести в Обединеното кралство от Косово, публикува музикални сесии в YouTube и си търси работа в барове и ресторанти, за да покрие разходите. В момента тя подготвя третия си дългосвирещ албум и е толкова известна, че няма нужда от представяне, появявайки се редовно във филми и на Грами и Брит наградите. Калъм Търнър израства в Челси и за първи път започва да работи като модел на 19-годишна възраст, мести се в Съединените щати, Италия и Япония, появява се в кампания на Burberry и в приятни сериали като Living Boy in New York и Fantastic Beasts, което го прави световноизвестен. Напоследък талантливият млад мъж с готиното гадже работи по филма на Джордж Клуни The Boys in the Boat и новия мини-сериал на Apple TV+ Господари на ефира.

За справка, когато Калъм Търнър е доста по-млад, той обожава героите Зайчето Джесика и Отровната Айви, и когато за пръв път вижда Дуа Липа, с червената й коса, Калъм мигновено разбира, че е открил нещо много специално и в пълен унисон с вкуса му.  

Двамата влюбени, забелязани в Бевърли Хилс, носят избелели светли дънки и бели топове. Dua Lipa съчетава своя чифт с висока талия от Celine с двуцветен потник на Chanel, а за мрежестите обувки на Alaïa, споменати по-горе, ще добавим само, че са един от най-желаните чифтове за пролетта на 2024-та. Цветовете на кожения колан Miu Miu и чантата Bottega Veneta Gemelli са еднакви - наситено черно, създавайки семпла, но изискана визия. Разбира се, Дуа Липа се съобразява както със собствения си усет за уличен стил, така и с lo-fi модния усет на Търнър, но все пак си остава богинята на Грами с обеците Тифани, украсени с рубелити и диаманти. Търнър пък отлично интерпретира свежестта в стила, която много му отива и е запазената му марка, носейки към денима плетиво в цвят слонова кост и бели Nike за свободна и удобна визия. Двамата бяха заснети на видео как си говорят безспир. Определено ни стана любопитно как върви този разговор, познавайки дрезгавите тембри на двамата. Не знаем как ще завърши любовната им история, но тези двамата определено изглеждат добре заедно! 

More Celebrities