Следва

Хапнат сутрин, този плод прави чудеса

Детайл върху детайла или красотата на изобилието: Ема Корин & Miu Miu

Модата на Ема Корин е забавна за гледане.

 

Celebrities преди 2 месеца

Особено що се отнася до червените килими, нейните винаги оправдават очакванията. Без да се връщаме твърде назад във времето, достатъчно е да погледнем последните два фита. Имаме чувството, че Ема се облича, главно за да се забавлява и дали изглежда красива за другите й е последна грижа. Мис Корин не обича да следва писаните и неписани правила на така наречения „тренди стил“. И, освен всичко друго, но много важно, Ема Корин работи прекласно и в синхрон със Хари Ламбърт.


Реверанс към Даяна: Ема Корин от Хари Ламбърт и култовият костюм


На 25-ти този месец игривостта в обличането, който толкова отива на актрисата, отново влезе в действие на наградите Film Independent Spirit 2024. 

Тази визия в черно се състои от две части, топ и пола. Твърди се, че е вдъхновена от колекцията S/S на Miu Miu от 1998 г. Акцентът, разбира се, са сърцето и отпечатъкът на ръка близо до гърдите! Мотивът, сгушен под правото квадратно деколте, е наистина прекрасен.


Miu Miu S/S 1998

Но същинската звезда в този тоалет не е роклята. Когато погледнем малко по-надолу, виждаме неоновозелени чорапи да блестят под миди полата. Акцентът на роклята е доста силен, вярно, но в тази комбинация той бледнее пред чорапите, не само убийствено цветни, но и обсипани с едри "скъпоценни" камъни навсякъде.

Този странен избор се съчетава чудесно с черния тоалет. От текстури до цветове, всичко е една приказна надпревара на контрасти. Всеки елемент се откроява като главен герой. Дори сладкото токче, също с подписа на Miu Miu. Разумният ход да се минимизират аксесоарите - бижута и пр, също е топ. 

Ема Корин е царица на модното настроение - съгласете се, че тя скпокойно можеше да се яви с голи крака, с нюд или червен чорапогащник, които също биха били на мястото си в този аутфит. Но стайлингът й, който закачливо интерпретира имплицитни формули, ни напомня за забавлението от обличането, за което лесно забравяме. Рязко се интересуваме от следващия стайлинг на Ема Корин, който ще видим на официалня изява, защо ли ни се струва, че ще е в нощта на 10 март. 

More Celebrities