Следва

Прекрасни Лени и Зоуи Кравиц в Холивуд

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Astro преди 1 месец

Този транзит е свързан с дълбока, духовна любов, която надхвърля границите на времето и пространството. Това е транзит, през който ще сме по-настроени към емоциите си и можем да се свържем с другите на по-дълбоко ниво, дори без думи.

Може да се окажем изгубени в мъглата на емоциите и да попаднем под влиянието на хипнотично любовно заклинание. Тъй като Рибите като астрологичен знак се управляват от две планети, Юпитер и Нептун, естествено е да чувстваме, че сърцата ни могат да се разширяват и растат и можем вече да вярваме в добротата на другите. Трябва обаче да сме наясно, че всички илюзии могат да бъдат изострени, което може да доведе до разочарование. Венера в Риби е склонна да пренебрегва недостатъците на хората, но е важно да се доверим на инстинктите си, ако някой избере ни покаже истинската си природа в близкия месец.

Когато Венера е в Риби, може лесно да се размият линиите на личните граници. Този транзит насърчава щедро и идеалистично отношение към любимите хора, което често води до пренебрегване на red flags в отношенията. През това време ще сме по-интуитивни за нуждите на хората до нас и ще се чувстваме принудени да им дадем това, от което се нуждаят. Не трябва да пренебрегваме собствените си емоции и вместо това да гарантираме, че постоянно си даваме любовта и грижите, които даваме на другите. Да поддържаме чашата си пълна е важно, защото не искаме да изразходваме енергията си или да позволяваме на другите да вземат повече, отколкото имаме. Важно е първо да се съсредоточим върху себе си - въпреки че ще бъде трудно - защото ако не го направим, ще почувстваме, че енергията ни е изчерпана или че хората се възползват от нашата доброта. Актовете на грижа за себе си са прекрасен начин да си дадем някои така необходимите TLC и уважение. Венера е екзалтирана в Риби, което ни дава идеалното време за самопоглезването. Когато отделяме време да се грижим за себе си, ние сме по-добре подготвени да вземаме положителни решения, докато работим върху прочистването и изцелението на цялото си същество - тяло, ум, дух и сърце. Вместо да даваме безусловна любов на другите, трябва да я даваме на себе си, тъй като това е най-важното и дълготрайно партньорство, поради което изисква много внимание и доброта.

Този транзит ще е силно творчески период. Въображение ще се издига до нови висоти и ще ни позволи да открием нови концепции. Това е идеалното време да експериментираме с артистичните си умения и да прегърнем талантите си. Ако обединим страсти, интуиция и желания, можем да създадем нещо наистина уникално. Освен това, имаме възможност да променим гледната си точка и да се впуснем в неизследваната територия на собственото ни творчество. За да проявим желанията си, от съществено значение е нашите надежди и емоции да са в синхрон. Това означава, че трябва да почувстваме дълбока връзка с това, което искаме да внесем в живота си и от Вселената. В тези времена на предизвикателства е от решаващо значение да връщаме добра енергия на общностите, от които сме част, и на света като цяло. Правейки това, ние не само помагаме на другите, но и насърчаваме изцелението и единството. Разположението на Венера в Риби е особено чувствително към нуждите на другите и се стреми да гарантира, че всеки е обгрижван, видян и обичан.

Тази година Венера в Риби прави няколко важни връзки по време на своя транзит. На 21 март Венера ще съвпадне със Сатурн в Риби, сигнализирайки време да се ангажираме както с връзките, така и със себе си. Три дни по-късно, на 24 март, Венера ще образува аспект с Юпитер, разположен в Телец, насърчавайки ни да изразим емоциите си и да разширим романтичните си хоризонти. 28 март е особено вълнуващо време за любов, тъй като Венера влиза в добър аспект с Уран в Телец. След това, на 3 април, Венера се свързва с Нептун в Риби, създавайки супер романтичен и мечтателен ден. Въпреки това трябва да внимаваме за разочарования на 3 април, тъй като може да се отклоним от реалността. Важно е да сме нащрек и да избягваме да ставаме жертва на нереалистични очаквания. За още подробности за всички предстоящи аспекти на Венера, следете Седмичния хороскоп на View Sofia, всеки понеделник от месеца. 

More Astro