Следва

Астрология на приключенията - къде, кога и с кого да пътуваме според зодията

Sugar Daters вече и в България

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, е развълнувана да обяви разширяването си в България, в отговор на нарастващото търсене на sugar dating запознанства в региона. Стратегическият ход идва след превода на уебсайта на български и стартирането на персонализирани блог постове, насочени към българските потребители.

All About Life преди 1 месец

SugarDaters, водеща sugar dating платформа, с почти един милион потребители по целия свят, с удоволствие обяви разширяването си в България. Известни с улесняването на взаимноизгодните отношения, основани на взаимно привличане и уважение, SugarDaters са готови да донесат уникалния си опит със запознанствата на нова европейска аудитория.

Какво е sugar dating?

Sugar dating се отнася до вид връзка, при която обикновено по-млад възрастен човек, често наричан "sugar baby", (мъж/жена) влиза във връзка с по-възрастен и по-заможен човек, известен като "sugar daddy" или "sugar mommy". В тези взаимоотношения, човекът Sugar baby, често не трябва да се притеснява за разделянето на сметката, когато излиза на среща и може да получава подаръци или други ползи от sugar daddy или sugar mommy.Sugar dating може да варира значително по отношение на естеството и степента на връзката, вариращи от случайни срещи до по-сериозни такива.

За тези, които никога не са опитвали, Sugar dating е загадъчна тема. Но за тези, които са - Sugar dating разкрива нов свят от възможности и преживявания и повече от всеки друг тип взаимоотношения, имат потенциала да бъдат напълно лишени от драма.

''Навлизането на българския пазар е естествен прогрес за SugarDaters, тъй като продължаваме да разширяваме глобалния си отпечатък и да отговаряме на нуждите на нашата разнообразна потребителска база'', казва Александра Олариу, PR & Маркетинг мениджър на SugarDaters. ''Преводът на нашия уебсайт на български език и стартирането на целево блог съдържание, демонстрира нашия ангажимент да предоставим персонализирано и приобщаващо изживяване за потребителите в България.''

SugarDaters приоритизира безопасността и достоверността на потребителите. За разлика от други платформи, тук има строг процес на ръчно одобрение за цялото качено съдържание. Този процес включва екип от модератори, които внимателно преглеждат текстовете на профилите и снимките, преди да бъдат публикувани на уебсайта. Чрез ръчна проверка на всяко подаване се гарантира, че потребителите се държат по подходящ начин и се придържат към общите условия. Отхвърля се всяко съдържание, което нарушава указанията, като голи снимки или неподходящ текст, и незабавно се забраняват профилите, които не се съобразяват. Въпреки че този процес изисква известни усилия от страна на потребителите и екипа от модератори, той гарантира подбрано и истинско изживяване. Може да се вярва, че профилите, които се срещат в SugarDaters, са истински и точно представят лицата, които стоят зад тях.

В допълнение към процеса на ръчно одобрение, на платформата е въведена проверка на самоличността, за да се подобри допълнително сигурността. Тази незадължителна функция позволява на потребителите да потвърдят самоличността си, като прикачат официални документи за самоличност, като шофьорска книжка или паспорт. Чрез потвърждаване на самоличността си, потребителите изграждат доверие и надеждност в общността на SugarDaters, знаейки, че взаимодействат с истински хора. Проверката на самоличността добавя допълнителен слой сигурност за потребителите, които търсят истински връзки, и гарантира по-безопасно и по-надеждно sugar dating изживяване.

Като цяло, sugar dating е свързан с изживяване на новото, надхвърляне на границите и създаване на живот, пълен с преживявания, който иначе би бил недостижими. Не става въпрос за финанси или за срещане с някого, само заради това как изглежда. Всичко е свързано с добрия живот – да се събуждате всяка сутрин за ново приключение, щастливи във връзката, в която се намирате и с човека, с когото сте.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 1 седмица

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.