Следва

Бианка Ченсори и мама Александрия в Лос Анджелис

Обичта на известните: Джиджи Хадид и Брадли Купър

Романсът на Брадли Купър и Джиджи Хадид се развива бързо и двойката постепенно се отказва от усилията си да се крие. Само преди часове влюбените бяха уловени да се целуват страстно на публично място.

 

Celebrities преди 1 месец

Звездите посетиха италианския ресторант Via Carota в Ню Йорк в компанията на приятели - предполага се, че поводът е бил рождения ден на канадската телевизионна звезда Антъни Поровски. По време на празненството Джиджи и Купър не крият чувствата си един към друг - на една от папарашките снимки те се целуват по устните, на друга виждаме как супермоделът нежно гали лицето на актьора и го целува по бузата, а той се усмихва топло.

Романсът между Брадли Купър и Джиджи Хадид стана известен през октомври миналата година, пак благодарение на папараците. Двойката бе заснета от репортери няколко пъти, но двамата все така не се появяваха официално заедно. Запознати казват, че отношенията между модела и актьора са прекрасни, че ги сближава присъствието на двете дъщери (Джиджи има дъщеря от Зейн Малик, Брадли - дъщеря от Ирина Шейк) и че нямат проблеми с бившите си партньори. "Всички те се разбират изключително приятелски. Всички, свързани с тази двойка, имат добри отношения. Зейн продължава да изпълнява родителските си задължения. Ирина е фокусирана върху живота си и го живее щастливо. Всички се държат като възрастни и поставят децата на първо място."

More Celebrities