Следва

В Balmain и Miu Miu - все по-елегантна Сидни Суини

Бианка Ченсори и мама Александрия в Лос Анджелис

Приятно закачлива гледка са полуоблечената Бианка Ченсори, майка й Александрия, благоверният Кание Уест и рапърът Тай Дола $айн, щракнати на слизаха от частен самолет в Лос Анджелис.

Celebrities преди 1 месец

Въпреки алармите на близки до мадам Уест, че семейството на Бианка е много притеснено за нея в контекста на доста манипулативната й връзка с рапъра, Бианка и този път е в обичайното си „полуголо“ облекло: виждаме полупрозрачно боди без бельо и фин черен чорапогащник. Визията завършват елегантни черни обувки. Майката на Бианка, много елегантна, не изглежда смутена от тоалета на дъщеря си.

Визиите на Бианка Ченсори напоследък са следени в детайл от всички лайфстайл медии, едновременно предизвиквайки вълна от безпокойство сред феновете. Кание Уест е подозиран за това, че „изпробва волята“ на съпругата си и я е унижава, принуждавайка я да носи твърде провокативни дрехи, от което красавицата дори има проблеми със закона.

Бащата на Бианка Лео Ченсори, който е от семейство, за което се твърди, че има връзка с мафията, също има въпроси към Кание. Той, според запознати, не разбира защо Уест позволява това да се случва с жена му, защото самият той никога не би позволил подобни експерименти с дъщерите си. Самата Бианка избира по-дискретен външен вид за разходки с дъщерята на Кание, Норт: твърди се, че бившата съпруга на Кание Уест Ким Кардашиян, която наскоро се сприятели с новата жена на музиканта, настоява за това.

В интернет, разбира се, взеха да свикват с провокациите на Бианка: мнозина смятат, че Ченсори умишлено позволява на Кание да избира точно такива тоалети за публичните й появи, защото знае, че това ще й донесе слава и големи пари. „Бианка твърди пред семейството и приятелите си, включително когато им гостува в Австралия, че отлично знае какво прави и контролира процеса“, разказва близък до дамата пред Daily Mail.  

More Celebrities