Следва

Кейти Холмс и най-романтичните обувки на сезона

Body & Soul: Никол Кидман

Никол Кидман е зашеметяваща с излъчването си 56-годишна жена, заснета в отлична сесия за колегите от американската версия на списание Elle. 

Celebrities преди 1 месец

Холивудската красавица позира пред Марио Соренти, както по бельо, така и във великолепни визии от Balenciaga - обожаваме тази алена рокля, от Dolce & Gabbana - обожаваме и тази дантелен, силно сенсуална мода. В социалните мрежи, коментирайки новите снимки на актрисата, хората се възхищават с право на отличната й физическа форма и отбелязват, че Никол младее много. Припомняме, че, предвид реакциите по повод по-ранна корица с актрисата, на която тя позира със змия, увила се около деколтето й за Vogue, начинът на възприемане на невероятната й енергия не е изненада.  


Никол Кидман за Vogue

В интервюто за изданието се говори за тоалети: актрисата признава, че червените килими и подготовката за събития я уморяват и всичко, което иска, е да се върне у дома възможно най-бързо: „Понякога всичко изглежда нереално. Искам бързо да си тръгна, да съблека роклята и да навлека домашния си пуловер. Това е обратната история за Пепеляшка - щастлива съм да се прибера у дома и отново да бъда себе си."

Актрисата, която има поне по няколко филмови проекта всяка година, казва, че работата е на второ място за нея: "Живея пълноценен живот с хората, които обичам. Аз съм майка на две дъщери, съпруга, най-добра приятелка, сестра, леля. Имам много близки отношения с хората, които ме заобикалят. И това е смисълът на живота за мен - да се грижа за това, което оставяме след себе си и на кого."

И все пак, Никол Кидман е истински магьосник в съчетаването на спокойния семеен живот, рекламните снимки и социалните събития. През януари 2024 г. излезе сериалът „Expats“ , в който Кидман играе една от главните роли, а още няколко проекта са на път.

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.