Следва

Мелания Тръмп, 11 см ток и рокля-риза

Кейти Холмс и най-романтичните обувки на сезона

Кейти Холмс интерпретира чудесно ключовата романтична тенденция на сезона, избирайки чифт сандали с цветя от Magda Butrym. 

 

Celebrities преди 1 месец

Сандалите с цветя нашепват на ушето на пролетта, а Кейти Холмс отново се утвърждава като икона на стила с този новопредставен от Магда Бутрим 3D модел

След като се осмелява да облече прозрачна пола за ревюто на Michael Kors, като отдава почит на тренда „naked”, Кейти Холмс избира друга ключова тенденция за 2024: обувки, украсени с  цветя. Известна с класическия си стил и удобни тоалети, американската актриса и продуцент за пореден път изненадва приятно с избора си.

На 4 март, по случай Гала събитието за 2024 на Roundabout Theatre Company, Кейти Холмс събра погледите с много елегантните си черни сандали с 3D роза, комбинирани с дълга черна кадифена рокля с висока яка. Впечатляващият избор напомня на комбинацията от черни сандали и чорапи в цвят фуксия, които тя представи няколко седмици по-рано на Седмицата на модата в Ню Йорк, за пореден път убеждавайки ни, че ефектното обличане е това, в което не личи напън (вижте още: XL е изчерпано, останалите са налични: топ палтото на Кейти Холмс е на един клик). 

Сандалите с апликирани цветя превзеха модните подиуми за пролет/лято 2024
Забелязахме ги на куп ревюта - при Zimmerman с орхидеи върху тънките златни каишки, а при  Chloé - в черно и бяло, с вплетени клонки от камбанки. 


Zimmermann


Chloe

Оливие Рустейн използва розите като лайтмотив в модното шоу на Balmain за лято 2024, а решетките за цветя са трансформирани в сандали с ток, покрити с червени, розови или лилави листенца.


Balmain


Balmain


Balmain

More Celebrities

Скарлет Йохансон и бялата рокля със сребърен кант

Celebrities преди 18 часа

Годишната вечеря на Асоциацията на кореспондентите в Белия дом се състоя на 27 април в хотел "Вашингтон Хилтън". Освен видни журналисти и политици, събитието събра и много американски филмови и телевизионни звезди, сред които Скарлет Йохансон и съпругът й Колин Йост.  

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 4 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.