Следва

Айртон Сена и Карол Алт, тайната любовна история и краят в знака на съдбата

Това беше: Меган Фокс и Колсън Бейкър

Меган Фокс и гаджето й, Колсън Бейкър, известен повече със сценичното си име Machine Gun Kelly, развалиха годежа. Меган спомена за факта мимоходом, гостувайки в подкаста Call Her Daddy.

 

Celebrities преди 1 месец

Проблемът никак не е нов - Краят на Меган Фокс и MGK? Тя свали годежния пръстен, изтри всичко в Инстаграм - но очевидно търпи динамично развитие. Близки до двойката споменаха пред Us Weekly, че двамата не вече не живеят заедно, но продължават да работят върху връзката си. В момента актрисата живее в Малибу, а музикантът - в имението им в Енсино.

„Опитват да си дадат малко пространство и все пак да останат заедно. Преминават през много труден момент, но всичко се променя всеки ден“, твърди вътрешен човек.

И добавя, че Меган Фокс е помолила приятелите си да я запознаят с някой нов мъж, но обкръжението на двойката не вярва, че романът им е приключил. „Хората от близкия им кръг не са сигурни, че връзката им е окончателно приключила, защото те наистина променят мнението си всеки ден.“ Смята се, че на Меган й е трудно да се довери на любимия, но знае, че „това е по-скоро собствената й несигурност“, която се подхранва от липсата на доверие.

Слуховете за проблеми в отношенията на двойката тръгнаха преди година: Колсън бе заподозрян в изневяра от наблюдаващите, но самата Меган отрече това. Други смятат, че проблемът с наркотиците на Бейкър е довел до кризата. И все пак, двамата не се разделиха напълно и дори посетиха психолог, за да спасят връзката си.

И все пак, в мрежата твърде често се появява информация за нестабилното състояние на музиканта и проблемите му с наркотиците. Например, на свой концерт в Ню Йорк Колсън разби чаша в лицето си и се сби с един от сценичните работници.

More Celebrities