Следва

Trend Report: “Офис сирена” 2024 edition

„Все още не мога да повярвам“ - Tyler the Creator лансира мъжка капсулна колекция за Louis Vuitton

Очаквана с голямо нетърпение, мъжката капсулна колекция пролет 2024, подписана от рапъра и дизайнер Tyler the Creator, е вече тук!

All fashion преди 1 месец

Louis Vuitton + Tyler the Creator: от тази седмица в продажба! Ето всичко, което трябва да знаете.

От тази седмица мъжката капсулна колекция пролет 2024 от Tyler the Creator за Louis Vuitton е в продажба по целия свят. За да отпразнува лансирането й, парижката модна къща създава кратък филм, чрез който илюстрира креативния процес, който води до този сеизмичен момент в света на мъжкото облекло.

Всичко е много Tyler

Pharell Williams, креативен директор на мъжката дивизия в Louis Vuitton, казва: „в тази колекция виждаме толкова много елементи, специфични за Tyler”. Филмът, който е режисиран и стилизиран от самия Tyler, закачливо анализира някои от тези елементи. Той проследява новия гост-дизайнер на Louis Vuitton, докато снима колекцията със своята XXL версия на емблематичната 35-милиметрова SLR камера – с марката „Tyler“, а не „Leica“ –, допълнена със светломер със също толкова колосални размери. Друга препратка, която феновете на „the Creator“ веднага забелязват, е персонализираният велосипед LV, подобен на този, с който Tyler влиза на сцената на мъжкото модно ревю „Louis Dreamhouse“.

Предпочитания за стилове

Филмът акцентира върху начина, по който колекцията на Tyler the Creator възприема и подкопава крайъгълните камъни на препи стила – облекла за голф, пуловери за крикет, varsity якета, fair isle пуловери, чино панталони - като в същото време се вписва в онази по-широка денди естетика, която Williams успява да създаде в Louis Vuitton. Присъствието на Jason Jules (мъжа с розовата жилетка и мокасините), съавтор на книгата „Black Ivy: A Revolt in Style“ не е никак случайно. Дори някои кадри от кампанията, по-специално изображението на самолета, изглежда загатват по дискретен, но съзнателен начин за предишните виждания на Louis Vuitton.


Tyler, the Creator - НАЙ-СТИЛЕН мъж, 2021 edition


На ключове и отворени врати

Други забележителни актьори във филма са Travis “Taco” Bennett и Na-Kel Smith, които, подобно на Tyler, са настоящи членове на американския хип-хоп музикален колектив Odd Future, и дизайнерът Anwar Carrots. Както отбеляза фризьорът Ronnie McCoy III, отговорен за изрязването на логото „LV“, което във филма се появява върху Basquiat Oriol, в своя акаунт в Instagram: „Благодаря не е достатъчно, Т. Дадоха ти ключовете и остави приятелите си да дойдат с теб.“ Думи, които отразяват точно това, което самият Tyler the Creator казва за Pharell, когато за първи път се излиза новината за създаването на тази колекция: «П. винаги е оставял вратата отворена за мен, но за тази все още не мога да повярвам ."

Вижте видеото за дебюта на капсулната колекция на Tyler the Creator за Louis Vuitton тук.

More All fashion