Следва

Ozempic с нов "страничен ефект" - бременност

Патриция Пепе и нейната идея за женственост

Родена като Патриция Бамби, дизайнерката от Тоскана разкрива себе си пред Vogue Italia, споделяйки много интересни неща за своя Made in Italy бранд.

 

Celebrities преди 1 месец

„Обръщам се към работещата жена, която има разнообразни интереси и голямо любопитство, но все пак е стъпила здраво на земята“. Vogue Italy се разговори с Патриция Бамби, която разказва за себе си и за Patrizia Pepe.

През 1993 г. тя основава Patrizia Pepe заедно с Клаудио Ореа. Така Бамби дава живот на своята представа за жената. Значението на онзи пипер (pepe), с който тя кръщава своята марка, показва непочтителна чувствителност, изтъкана от противоположности. Patrizia Pepe, базирана във Флоренция, е твърдо решена да разкаже за себе си на света, пазейки Италия в сърцето си. Брандът среща всекидневната практичност с блясъка на важните моменти. Пътуване, което започва сутрин и приключва вечерта, поради което е изтъкано от гъвкавост. Тя е жената, която облича другите жени, но най-вече: „Аз съм просто работеща жена“, определя се Патриция. Но, освен дрехите, тя има и други интереси: „Не бих могла да направя нищо без музика“.


Кой кой е в модата днес - Patrizia Pepe


Продължава пътя си към нощния живот, за да отпразнува връзката с така обичаната от нея музика и желанието да предложи уникални и вълнуващи преживявания. Patrizia Pepe прави това, поставяйки едно определено послание в центъра на всичко: "Нашето желание да изживеем музиката и изкуството във всяка възможна форма, с любопитен и приобщаващ поглед, приветствайки разнообразието, прегръщайки свободата хората да изразяват себе си чрез телата си, таланта си, енергията и уникалността си, отвъд конвенциите и предразсъдъците." Това се превръща в манифест на бранда. Освен за нейната чувствена, непочтителна, смела и самоосъзната жена, тя разказва за Седмицата на модата в Милано.

Ексклузивното интервю за Vogue Italy на Патриция Бамби, основателка на Patrizia Pepe

От къде идва желанието да се доближите до света на музиката, който става все по-централен в света на модата?

Това желание се роди в моята музикална душа, която по някакъв начин винаги излиза на яве. Имам силна връзка с музиката и танца. Изкуството и това какво то носи със себе си ме вдъхновява. Смятам, че музиката и танцът изразяват креативността в истинския смисъл на думата. Много ми харесва да имам по-близки отношения с артисти. Това го открих наскоро, тъй като преди това не съм се сближавала с тях. Разбирам каква е душата им и какви са като хора. Страхотно е да ги оставиш да изразяват своята персоналност свободно. Според мен приобщаването се изразява в това да приемаш различни характери и разнообразни креативни души без да им поставяш граници. Ще продължа да живея по този начин. Музиката е фундаментална за мен и намерих начин да я изразявам.

Как успявате да отговорите на желанието за приобщаване, приветстващо разнообразието, чрез вашите колекции и артистични избори?

Обръщам се към работещата жена с разнообразни интереси, но все пак стъпила здраво на земята. Искам да й предложа дрехи, които я карат да се чувства добре и удобно през целия ден, а за мен това означава сигурност и възможност за свободно движение. Изборът на материали и изчистените линии гарантират, че облеклата са удобни за носене. Но да не забравяме и бляскавата част от денонощието, в която искаме да изглеждаме по-различно от обикновено. Смятам, че успявам да предам всички тези чувства, мислейки за жените и техните нужди. Много обичам да ги карам да се чувстват сигурни и спокойни в заобикалящата ги среда.

„Ако не знаеш, не се притеснявай“ е името на колаборацията ви с Cirque le Soir. Шоуто е определяно като: „Неочаквано, магнетично шоу на живо, включващо мода, музика и изкуство, за да обгърне всичко уникално, неочаквано и изключително“. По какъв начин Patrizia Pepe го споделя с общността си?

Като я направя част от това преживяване. За мен винаги е било много важно да ангажираме крайния клиент и близките до нас хора - тези, които работят с нас. Партито наистина е момент на радост, на споделяне. Целта беше да накара хората да се чувстват добре. Беше много хубаво. 

More Celebrities