Следва

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.

 

Celebrities преди 4 седмици

Зендая, придружена от колегите си Джош О'Конър и Майк Файст, блесна на премиерата в зелена рокля с дълбоко деколте и силует на тенисист. Спортът е основна тема на филма, както и любовният триъгълник между главните герои.

Един от най-успешните дизайнери и креативен директор на модна къща Loewe Джонатан Андерсън е отговорен не само за тоалета на Зендая на червения килим, но и за всички визии в „Претендентите“. Външният вид на актрисата, както винаги, бе стилизиран от нейния личен стилист и близък приятел Лоу Роуч.

Новата драма от режисьора на "Назови ме с твоето име" (Call Me By Your Name) и "Суспирия"(Suspiria) разказва историята на талантлив тенисист (Майк Файст), попаднал в спирала от неудачи, който е записан от своята съпруга и треньор (Зендая) за турнира Challenger, където той ще се състезава срещу нейния бивш любовник (Джош О'Конър). Премиерата на филма е насрочена за 26 април.  

More Celebrities