Следва

Провокацията Риана: за децата, мъжа и страховете

Tanqueray с нов продукт в България

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

All About Life преди 1 месец

Професионалисти в изработката на джин от 1830г. насам

Tanqueray е създаден през 1830г. от Чарлз Танкерей, който основава дестилерията си в Блумсбъри, Лондон. Брандът бързо се превръща в един от най-добрите джинове на пазара и поставя нови стандарти в производството на напитката. Растенията, от които се произвежда Tanqueray, се събират в момента на максималната им свежест, което ги прави едни от най-качествените продукти за направата на джин. Зреенето и блендирането на съставките се следи внимателно от главен технолог, който отговаря за качеството и вкуса на всяка партида. Произвежда се по методът за дестилация one shot, който позволява да се усвоят истинските вкусове на растенията. Подобен метод се ползва и при изработката на новия Tanqueray 0.0.

Повече за Tanqueray 0.0

Безалкохолният джин Tanqueray е вече факт в България.

За изработката на Tanqueray 0.0 се използват 4 растения, които са идеално балансирани така, че да създадат богатия цитрусов вкус на оригиналния Tanqueray London Dry. Напитка, която е създадена за всекидневна употреба без значение от повода, а насладата е още-по силна, когато е поднесена под формата на любим коктейл. Ето и няколко идеи:

Tanqueray 0.0% с тоник и кора от портокал:

Безалкохолна версия на любимия джин с тоник. Необходими са 50 мл Tanqueray 0.0%, които се изсипват в чаша за джин, и 150 мл тоник. Добавя се много лед и се поднася с портокалова кора за цвят и свежест.

Tanqueray 0.0% с тоник, лимон и малини:

Още един вариант на любимия коктейл. Отново са необходими 50 мл Tanqueray 0.0%, които се изсипват в чаша за джин. Към тях се прибавят 150 мл тоник и много лед. За финал се завършва с резен лимон и шепа малини, след което се разбърква.

Tanqueray 0.0 дава възможност на всеки, който не е привърженик на високоалкохолното съдържание в напитките, да се наслади на вкусен коктейл в приятна компания, за да бъде денят наистина великолепен.

Живей великолепно... с Tanqueray!

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 1 ден

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.

Кучето е мое! Споделеното попечителство над любимците след развода

All About Life преди 4 дни

Когато се омъжих, най-накрая разбрах какво е безусловната любов - благодарение на моя булдог. Бях безнадеждно отдадена на това пухкаво, набръчкано кученце, откакто го взехме у дома месец след сватбата ни. Всичко, което правеше Чарли, ме радваше: мърдането на дупето му, начина, по който се плъзга през кухнята, за да облизва трохите по пода, настойчивостта му да гризе стените на апартамента ни.