Следва

Стилни или не: "мърлявите" дънки на Дженифър (анкета)

Провокацията Риана: за децата, мъжа и страховете

Риана е на корицата на новия брой на списание Interview - сърдита монахиня с много начервени устни и много насинени клепачи - провокация на макс, придружена от интервю на звездата с бившия й стилист Мел Отенберг. Певицата говори за отглеждането на деца, отношенията с A$AP Rocky и плановете за пластични операции.

 

Celebrities преди 2 седмици

За пролетния брой на изданието Риана позира пред модния фотограф Надя Лий Коен, известна с колаборациите си с Miu Miu, A$AP Роки и Ким Кардашиян. Подбраните от стилистите дрехи са от Dior, Bottega Veneta, Loewe, Loro Piana и Savage x Fenty.

Певицата, която за мнозина е икона на стила, разказва пред колегите, че не винаги обмисля предварително тоалетите си за излизане. На първо място, тя държи на комфорта и се самоопределя като "мързелива майка" по отношение на избора на дрехи. „Прекарвам много време в обличане на децата си и след това си мисля: „Какво би било най-удобното облекло, което да нося около тях?“ Какво няма да причини дискомфорт и няма да ми попречи да ги вдигам и нося?“

В семейството на Риана и A$AP Rocky рапърът е по-загрижен за собствения си външен вид, мотивирайки и любимата винаги да изглежда добре. „Чувствам се като мързеливец до този мъж. Чувствам се сякаш, по дяволите, изглеждам като негов асистент. Качваме се в самолет - логично е да сме по спортни долнища. А той иска да е в пълна Bottega Veneta. И аз си казвам: "Защо ми причиняваш това?"

Певицата признава още, че носи пелените на най-малкия си син в луксозна мини-чанта Saint Laurent и отбеляза, че рапърът е от бащите, които не се притесняват да сменят пеленките на детето си по всяко време. „Роки никога не се е отклонявал от това. Той вдига ризата пред носа си и се занимава с миризливия памперс. Доста е смешно.“

Риана припомни началото на връзката си с A$AP Rocky, която започна в края на 2019 г., и разказа защо не са започнали да се срещат по-рано, тъй като слуховете за романса им се носят от 2012 г. „Виждахме модата еднакво. Виждахме креативността еднакво. Често се озовавахме в едни и същи кръгове. И след това, когато пораснахме, започнахме постоянно да подкрепяме креативността един на друг. Носех неговите неща, той се появяваше на моите презентации. Но едва в края на 2019... [всичко започна].“

36-годишната звезда отбелязва, че двамата с рапъра се познават от много дълго време и са се виждали в различни моменти от живота си и в отношенията с други хора. И едва постепенно осъзнават, че са готови да бъдат заедно. „Знаехме на какво сме способни и какви проблеми можем да донесем в живота на другия. Затова започнахме да се срещаме с голяма предпазливост. Просто оставих нещата да се случат: „Това е цвете. Или ще умре, или ще цъфти. Но ще го оставя да си реши само."

„Оставям Бог да ме води и просто се пускам. Защото в предишни връзки опитвах, опитвах и опитвах всичко по силите си, и все имах чувството, че не е достатъчно. Така че, когато някой те види какъвто си, повярва в теб и смята „че заслужаш да бъдеш майка на децата му е прекрасно чувство. Знаех, че Роки ще е страхотен баща."

Певицата не крие, че пандемията се е отразила положително на отношенията им. Именно тогава те се сближават достатъчно, за да открият,  че са готови да създадат семейство. „Ако не беше Covid, щеше да ни отнеме много повече време, за да се почувстваме комфортно един с друг, за да разберем, че сме готови.“

През май 2022 г. певицата роди син - RZA Athelston Mayers (Riza), а година по-късно се роди второто момченце на двойката - Riot Rose. Риана отбелязва, че е готова отново да стане майка в бъдеще. "Не знам какво иска Бог, но бих искала повече от две [деца]. Бих се надявала да имам момиче. Но, разбира се, ако е пак момче, ще е различно момче."

Въпреки факта, че след раждането на две деца, звездата е в отлична форма, тя мисли за операция за повдигане на гърдите. „Искам гърдите си на височината на раменете, точно където бяха. Не искам импланти. Просто искам повдигане.“

На въпрос за страховете си, Риана отговаря, че след като има деца, тя е най-загрижена за тяхното благополучие и също така е „алергична“ към предателство. "Никой не те предупреждава, че след като имаш деца, ще се тревожиш всяка секунда от живота си. Нали? А предателството е страшно, защото разочарованието е една от онези емоции, с които не се справям добре. Мисля, че съм просто съм алергичен към тези глупости."  

More Celebrities

Time 100 в гости: Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа и другите

Celebrities преди 3 дни

Гала вечерята, посветена на класацията на списание Time за 100-те най-влиятелни личности в света, се състоя снощи в Ню Йорк. На събитието присъстваха десетки звезди, а сред най-елегантните нареждаме Ума Търман, Кайли Миноуг, Дуа Липа (и гаджето й Калъм Търнър), Били Портър, Мая Рудолф и др.