Следва

40-годишната Деана Стелато-Дудек стана най-възрастната световна шампионка по фигурно пързаляне

Новите дрехи на Риана и фоновият шум за трета бременност

Красивата певица радикално промени имиджа, като изсветли косата и се подстрига късо.

Celebrities преди 1 месец

Феновете не оцениха по достойнство новата прическа и цялостен имидж на звездата, като мнозинството е на мнение, че Рири изглежда странно, като са употребени и по-тежки думи, като например "нелепо", а предишният й образ е далеч по-сполучлив, като го припомняме тук, отпреди само месец.  


Часовникът "за крак" за 400 000 долара на Риана


На фона на сериозната промяна в стила, в интернет се появиха слухове за трета бременност на певицата. Всичко започна с публикуването на информация от близък до звездата в изданието Media Take Out, който твърди, че певицата прекарва времето си почти изцяло със семейството си, а причината е, че пак очаква дете. Дори се твърди, че полът на бебето е известен: „Този ​​път Риана и Роки очакват момиче. Всички са изключително развълнувани“, твърди източникът.

Припомняме, че симпатичната звездна двойка вече има двама сина. Най-големият, който се роди през май 2022 г., се казва RZA Athelston Mayers, в знак на почит към 54-годишния продуцент и рапър RZA, лидер на Wu-Tang Clan и близък приятел на Rihanna и A$AP Rocky. Вторият им син се роди това лято и се казва Райът Роуз Мейърс (Riot Rose Myers), което може да е препратка към скорошната песен на A$AP Rocky "Riot".

И през двете си бременности Риана демонстрира скандален за някои и вълшебен за други "бременен" стил, с който държеше да промени представите на обществото за това как трябва да изглежда една бременна жена, по собствените й думи. Екстравагантните й тоалети се помнят до един и със сигурност наложиха тренд, който днес е почти масов. 

Версията за евентуална трета бременност на красавицата не е единствена: част от следящите кариерата и живота й отблизо са на мнение, че нетипичното обличане и фризиране на звездата са свързани с подготовката за издаването на новия й дългоочакван албум. 

More Celebrities