Следва

Бен Афлек и Дженифър Лопес на битпазар, ден след като той се гушна с Дженифър Гарнър

Ето го Райът Роуз - вторият красавец на мама Риана и татко A$AP Роки

Риана и A$AP Роки са навсякъде около нас от около десетина часа, след като се решиха на една нетипична за тях стъпка - до покажат новородената си рожба на света буквално дни след раждането 

Celebrities преди 7 месеца

Фотосесия, заснета от прочутия звезден фотограф Майлс Дигс, известен с професионалното си име Diggzy, показва приказното, вече солиидно пораснало семейство - двамата горди родители и двамата им сладки наследници - RZA Athelston и Riot Rose. Бебе Райът се показва на света за първи път. 

Вместо традиционната семейна портретна сесия, двамата музиканти имитират нещо като папарашко заснемане, вдъхновено от уличния стил: четиримата заедно са снимани по тъмна доба, вероятно в някоя от предните късни вечери, облегнати на Range Rover. Риана носи тъмносин клин-ботуши и дънков сиучър от новата колекция на Balenciaga, а любимият A$AP се обляга небрежно на капака на колата в потник, отворена риза и дънки - всичко от луксозна лицева кожа с щампа и подписано от Bottega Veneta. Междувременно RZA е сгушен до майка си, докато новороденото бебче Riot Rose лежи в ръцете на баща си, облечено в розов костюм и малки Timberland-ки.

Двойката сподели и по-откровени моменти: на една снимка A$AP тича наоколо с RZA на раменете, друга включва близък план на родителите, които играят с Riot Rose върху бебешко одеалце.  

Това вече е един от най-съществените попкултурни моменти на 2023 г.: след като Риана експлозивно обяви бременността си през февруари на Супербоул, очакването около раждането на второто й дете доминираше в уебсайтове, таблоиди, вестници и блогове в продължение на месеци. Без съмнение това беше подхранвано от модния усет на Риана за стилно майчинство: (в края на краищата именно това е бъдещата майка, която се облече в персонализирана Margiela, копринена рокля Valentino Haute Couture и дантелено боди Alaïa на корицата на Vogue.) И все пак, въпреки съобщенията, че звездата е родила през август, Риана и A$AP не бяха потвърдили новината досега.

More Celebrities