Следва

Ангели от всички възрасти в елегантната нова кампания на Victoria’s Secret

Мама е мода: Риана пуска колекция за бъдещи майки

Риана е олицетворението на модна богиня, във всеки момент от живота си на жена, майка и звезда и има всичките ни адмирации!   

All fashion преди 8 месеца

По време и на двете си бременности Риана (вероятно най-стилната майка в света) доказа, че модата за бременни може да бъде изключително шик. Рири пречупи стереотипите и продължи да носи това, което ѝ харесва, по начина, по който ѝ харесва.

Като истински експерт в областта, певицата се притичва на помощ на всички бременни жени, които искат да се чувстват уверени и красиви в дрехите си. Тя се включва в света на дизайна за бременни с новата си линия Savage x Fenty, фокусирана върху бельо и облекло за майки и бъдещи майки (вижте още: Кортни Кардашян - кралицата-консорт на бременната мода).

Всички дизайни в колекцията са дело изцяло на Риана и се предлагат в размери, вариращи от от XXS до 4XL. Цените на дрехите са много достъпни и откровено примамливи - между 35 и 60 долара (вижте още: 5 години Savage x Fenty: рекламата с Риана, of course).

"Новата линия за мами има за цел да донесе увереност и комфорт на майките във всеки етап от тяхното пътуване", каза Риана в нарочно изявление. "Искам да напомня на хората, че все още можеш да излъчваш сексапил и да се чувстваш добре, докато си родител."

Поздравяваме Рири за идеята и се надяваме, че тази част от модата ще продължава да се развива, за да се чувстват бъдещите майки максимално добре в кожата си по време на най-великото очакване.

More All fashion