Следва

Много нежна в мъжкия си костюм: Ан Хатауей за Bvlgari

Louis Vuitton Есен/Зима 2023 или как да не личи, че носим 10 000 евро по себе си

Кампанията е прекрасна, много елегантна и много шик, и отразява любовта на френската Louis Vuitton към вечната елегантност 

All fashion преди 8 месеца

Ема Стоун пасва повече от перфектно на парижкия чар в новата кампанията на Louis Vuitton за Есен/Зима 2023 г. Нежна като момиче, актрисата заема централното място в поредица от кадри, заснети от фотографа Дейвид Симс. Но за най-перфектната мода в стил Париж, се изискват още прелестни лица.

Музикалното трио Хаим, съставено от талантливите сестри - Даниел, Есте и Алана, партнират на Стоун във фотосесията, която пленява с приглушените си цветове, напомняйки дискретно за естетиката на тихия лукс.

Тоалетите, подбрани специално за Стоун са нещо, за което бихме жертвали кафето (и тортата) от любимото заведение. Структурираното палто, тип "wrap", съчетано с изчистен шал и малка чанта са безспорния ни фаворит, но и леката полупрозрачна рокля (която видяхме за първи път на премиерата на Барби) също ни допада.

Сестрите Хаим, от друга страна, залагат повече на удобното, отколкото на свръх елегантното. Те позират с изцяло черни визии, състоящи се от топ, кожени панталони и сандали на платформа.

От модната къща споделят, че тази колекция олицетворява музиката и свободния дух, характерен за френския начин на живот. Oui, определено сме съгласни, че колекцията носи усещане за последните топли дни във френската столица, придружени от багета и чаша вино.

Останалото от изисканата рекламна кампания за колекцията Louis Vuitton Есен 23 е в кадрите надолу >>>

More All fashion