Следва

Серина Уилямс и Алексис Оханян с втора дъщеря

Риана и A$AP Rocky с втори син

Риана и A$AP Роки са родители x 2. Според колегите от TMZ, 35-годишната Риана е родила втори син, като момченцето е родено на 3 август в Лос Анджелис. Името на детето не се уточнява, но се знае, че започва с буквата "Р".

Celebrities преди 8 месеца

За последно Риана бе видяна публично в края на юли, вечеряйки в любимия си реесторант NESPO в Ница. Преди няколко седмици медиите, включително и ние, съобщиха, че Риана е родила момиче, но очевидно от това твърдение се оказа верен само фактът, че имаме бебе номер 2 в звездното семейство, но полът се оказа различен. 

Първото дете на двойката се роди през май миналата година. Дълго време звездите криеха името на момчето си, но през май тази година стана известно, че името му е RZA и е знак на почит към 54-годишния продуцент и рапър RZA, лидер на клана Wu-Tang. Освен това е  препратка към второто име на 34-годишния A$AP Rocky.

Риана обяви втората си бременност по време на триумфалното си представяне на Супербоул през пролетта. Новината за бременността предизвика малък скандал: феновете на певицата, които чакаха обявяването на новия албум, критикуваха A$AP Rocky в социалните мрежи, обвинявайки го за бременността на Риана.

Припомняме, че Риана и A$AP Rocky започнаха връзката си през 2020 г., след дълго платонично приятелство. Слухове за сватба се появяват многократно в мрежата, но не се потвърждават досега, независимо от двете рожби, както и от факта, че A$AP Rocky публично нарече Риана "жена ми" няколко пъти.

По време и на втората си бременност Риана често излизаше пред публика, облечена по съвършен начин и с огромна гордост, демонстрирана във всеки детайл от ансамблите й, че очаква нов живот. Още по време на първата си бременност певицата доказа, че възнамерява да се бори със стереотипите за това как трябва да изглежда една очакваща дете жена и често се появяваше в тоалети, които показват корема й. Тренд, който светът прегърна и това е страхотно (вижте още: ЧРД, Риана, и да живее "бременният" ти стил!).

Честито второ бебенце Р., Р. и Р.!   

More Celebrities