Следва

Мъничко беличко с мъничко лилавичко: Джорджина на Роналдо в Мадрид

We Love: A$AP Роки, Риана и RZA

В чест на Деня на бащата, който се празнува в света на 18 юни, A$AP Rocky публикува семейни снимки и видеоклипове с Риана и супер симпатичното им бебе RZA

Celebrities преди 10 месеца

На една от публикуваните снимки Раким целува корема на бременна Риана и държи сина си на ръце. На друг кадър мама Рири е с детенцето в леглото, с коса, увита в чудна кърпа Gucci.  „Всеки ден е Ден на бащата“, написа щастливият татко, а Риана добави в коментарите към публикацията: "тези момчета откраднаха сърцето ми".

35-годишната Риана и 34-годишният A$AP Роки очакват второто си дете. Както и при първата бременност, певицата не крие удоволствието и гордостта от прекрасното състояние на очакване и прави и невъзможното, за да внуши на всички, че бремеността е, освен свещен момент в живота на всяка жена, е отличен терен за модни фриволности. Припомняме, че преди дни много бременната Риана стана лице на линията за мъжко облекло Louis Vuitton и четем още за фешън смелостта на тази чудесна жена - ЧРД, Риана, и да живее "бременният" ти стил!".

Първото дете на двойката се роди на 13 май 2022 г. Артистите кръстиха сина си RZA Athelston Mayers. Първото име (произнася се Риза) е препратка към семейния приятел, рапър и продуцент RZA (Робърт Дигс), лидер на групата Wu-Tang.

More Celebrities