Следва

Какво представлява пескетарианската диета и здравословна ли е тя?

Гал Гадот роди четвърто момиченце

Красивата актриса Гал Гадот, известна с ролята си на "Жената-чудо", стана майка за четвърти път.

Celebrities преди 3 месеца

Тя разказа за това в Instagram, като сподели и мила снимка с бебо. Факт е, че актрисата запази бременността си в пълна тайна, така че новината за раждането бе изненада за феновете.

38-годишната Гал Гадот и нейният съпруг, 47-годишният бизнесмен Ярон Версано, станаха родители на четвърто момиченце, наречено с нежното име Ори. Актрисата разкри значението на името на бебето в надписа към поста. „Мое сладко момиче, добре дошла. Бременността не беше лесна, но я издържахме. Ти донесе толкова много светлина в живота ни, отговаряйки на своето име, Ори, което значи „моята светлина“ на иврит. Сърцата ни са препълнени с благодарност. Добре дошла в къщата на момичетата. Но нашият татко също е много готин", написа щастливата Гал под снимката.

Гал Гадот и нейният приятел Ярон Версано се ожениха през 2008 г. Семейството има вече четири момиченца, освен новородената Ори, те се радват и на 12-годишната Алма, шестгодишната Мая и двегодишната Даниела

More Celebrities

Премиерата на Fenty Hair в Ню Йорк и Риана със съответната прическа

Celebrities преди 2 дни

Риана, която наскоро се появи на публично място с популярната тениска с надпис „Пенсионирам се“, показа естествената си коса. Певицата присъства на представянето на новата линия продукти за грижа за косата Fenty Hair в Ню Йорк.  

Салма Хайек и Франсоа-Анри Пино, Карла Бруни и Никола Саркози: Елисейския дворец прие Джо Байдън и съпругата му

Celebrities преди 2 дни

В Елисейския дворец в Париж се състоя вечерята по повод първото официално посещение във Франция на президента на САЩ Джо Байдън и съпругата му Джил.