Следва

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Криси Тейгън и 1+1 вълшебни рокли

Криси Тейгън избра смел стайлинг за благотворителната гала на Magic of Motown в Ню Йорк.

 

Celebrities преди 1 месец

38-годишният модел облече прозрачна рокля без сутиен, която подчертава фигурата. Особено харесваме силуета, черните панделки на раменете, принта, начина, по който тоалетът допълва и надгражда енергията на тази красива жена. На събитието, събрало средства за борба с глада, Тейгън бе придружена от съпруга си Джон Леджънд.


You Little Legend: Криси Тейгън и Джон Леджънд с четвърто бебе пет месеца след третото


Присъстващите на събитието гости допринесоха за каузата на City Harvest да осигури топла храна на тези, които имат най-голяма нужда.

Преди два дни двойката посети и събитие, организирано от Джейн Фонда. Криси беше с ансамбъл от две части с цвете на гърдите.

 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 3 часа

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 1 ден

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.