Следва

За една Първа дама

Стилът на Саманта Камерън: Новата Първа дама на Великобритания

Сдържана, женствена, с благодарна фигура, британски черти, хубаво, светло излъчване, Първата дама на...

All fashion преди 13 години

Сдържана, женствена, с благодарна фигура, класически брит-черти и хубаво, светло излъчване, новата Първа дама на Великобритания ще се превърне скоро в европийската Мишел Обама за дизайнерите, поне така предполагаме.

Новоизбраният от британците премиер е 43-годишният Дейвид Камерън - идеален лидер за благородния кралски народ, образован, снажен и уникално харизматичен, баща и съпруг за пример, красавец.

Преди да заеме мястото си на "Даунинг Стрийт" 10, Камерън е със сериозен background. Освен че е от заможна фамилия с традиции и доста амбициозни родители, настояли за перфектното му образование в Итън и после в Оксфърд,  Министър-председателят на Великобритания има и готина съпруга от благородническа фамилия.

Саманта е дъщеря на барон и благородството й личи не само по типичния английски нос.
Г-жа Камерън е най-младата Първа дама – едва на 39 години и в момента носи четвъртото си дете. Най-подходящият пример за това как трябва да изглежда една Първа дама, особено в консервативно общество като английското.

Саманта не е чужда на модата и често е забелязвана на различни модни събития. Висока, женствена и с безупречен вкус, Саманта Камерън е на път да се превърне в модната икона на британците.



Сериозната й позиция като криейтив директор на фирма за луксозни канцеларски принадлежности, една от най-известните в световен мащаб, Smythson of Bond Street, и съсобственик на студио за интериорен дизайн и осветление, определено е тренирала умерения тон, що се отнася до стила.

Непреднамерена, но не и спонтанна, Саманта винаги залага на класическите дрехи и аксесоари – рокля до коляното, високите обувки с отворени пръсти, пантофки, които идеално подчертават дългите й крака - съвсем по британски.

Без да е чужда нито на световния хайлайф, нито на артистичните среди, Саманта Камерън е чуден паралел между двете клики. Появявала се е на корица на Harper’s Bazaar.



Преди време семейство Камерън преживява голяма трагедия – умира 6-годишният им син Айвън, роден с церебрална парализа и малформации.

В момента семейството се радва на момиче и момче, а съвсем скоро и на ново попълнение в благородническата фамилия.

Ние ще следим с интерес модното вдъхновение на Великобритания, както и политиката на британския лидер.
 

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.