Следва

Trend report - "на ниско"

Рокли в Кан. Гласувай за своята икона на стила!

От 12 до 23 май френската ривиера беше домакин на 63-тия Годишен Филмов Фeстивал в Кан, което предизвика...

Fashion преди 13 години

От 12 до 23 май френската ривиера беше домакин на 63-тия Годишен Филмов Фeстивал в Кан, което предизвика куп емоции, едно модно ревю на Chanel в Сен Тропе по същото време, много звезди и икони на стила и изключителен блясък, разбира се.

За да изглеждат неповторимо, някои специални гости на един от най-престижните фестивали, именно този в Кан, избраха да облекат тоалети от колекциите на Versace.

Актрисата Елизабет Банкс носеше розова рокля с високо деколте и гол гръб, изцяло покрита с пайети, с колан на талията, розов шлейф от шифон и аксесоари Versace – сребърни обувки и клъч чанта.

Ана Беатрис Барос стоеше прекрасно на червения килим с прелестната бяла вечерна рокля Versace, с метална презрамка и метален акцент от триъгълни плочки.

На премиерата на филма “Outside the Law” Шерил Коул също беше с рокля VersaceПевицата избра бяла вечерна рокля от колекция Есен/Зима 2010. Моделът е с много интересни цепки, изрязани бели квадратчета от едната страна и презрамки, кръстосани на гърба.

Фернанда Мота избра тоалет от колекция Есен/Зима 2010 на Versace за специалното събитие “AmFAR- киното срещу СПИН”. Моделът беше с вечерна рокля в кралско синьо с копринени панели, както и Versace обувки и клъч.

И все пак ти сигурно вече си имаш своя фаворит!?



 

More Fashion