Следва

Христо Стоичков ще участва в мач, по покана на Ева Лонгориа

Вчера приключиха кандидатурите за нов шеф на БНТ. Феноменално интервю с Уляна Пръмова очаквай в понеделник

За да се върнем в добрите години на Националната телевизия, Вю София подготви феноменално интервю с...

Лица преди 13 години

Големият избор кой ще ръководи Българска национална телевизия през следващите три години вече стои на дневен ред. В 17 часа вчера приключи подаването на документи за конкурса, обявен от СЕМ, за генерален директор на Телевизията Майка.

Новите кандидати са обявени окончателно - седем на брой достойни журналисти ще мерят сили за шевското място в БНТ - Радомир Чолаков, Емилия Стоева, Радослав Главчев, Светлана Божилова, Любица Кулезич (по известна като Люба Кулезич), Александър Бешков и Вяра Анкова, които ще се избират от техническа комисия, а на 12, 13, 14 юли СЕМ ще проведе събеседване с кандидатите.

За да се върнем в добрите години на Националната телевизия, Вю София подготви феноменално интервю с предаващия поста Генерален директор госпожа Уляна Пръмова.

В понеделник не пропускай за нищо на света един от най-успешните Директори в края на своя втори мандат, която  през септември 2004 г е избрана с пълно мнозинство от СЕМ. Защото съвсем скоро на 15 юли Съветът ще избере новият генерален директор на Българската национална телевизия.

Чети в понеделник единствено във ViewSofia!

More Лица