Следва

Назаем взехме:"Футболни съпруги. Митове и факти" в последния брой на L'Europeo

Къси, цветни, тесни, летни... Шорти!

След седмица на дъжд и прохлада, термометърът отново се изтреля в червения регисър. Единственото, което ни...

All fashion преди 13 години

След седмица на дъжд и прохлада, термометърът отново се изтреля в червения регисър. Единственото, което ни остава е да отброяваме дните до уикенда и да преразгледаме летния гардероб.

Неизбежно попадаме на чифт изскушаващо къси шорти, за които краката ни направо крещят. До тук добре, но неминуемо следват минути на дълбок размисъл, колебание и истинска паника.

Късите панталони могат да бъдат леки, убийствено секси и лесно се превръщат от дневен във вечерен аутфит. Защо тогава подхождаме с такава нерешителност, когато се видим с тях пред огледалото?

За разлика от ултра късите поли, шортите могат да сторят чудеса за силуета, а рискът да изглеждаш пошло е минимализиран.

Последните пролетно-летни колекции поставиха ударение върху високата талия при строгите бермуди, която издължава силуета и компенсира късата дължина на панталонките. Стилистичната смелост в съчетаването с по-нестандартни топове се поощряват щедро.

Ето как тендециите от подиума се пренесоха и в уличната мода. Тези два кадъра са истинско вдъхновение, за това как да бъдем по-дръзки и да си затваряме по малко очите, когато сме пред огледало. Само по малко, разбира се.


Stockholm Street Style; Mr Newton

Късата и по-спортна версия на панталонките беше акцентирана от дизайнерите на Lacoste и DKNY. Този модел е свеж и идеален за лежерен обяд в града или за спокойна разходка в парка.


Lacoste; DKNY

Героините на Garance Dore и Mr Newton ни дават един прекрасен урок по това как да бъдем набрежни и в същото време изкючително елегантни.


Garance Dore; Mr Newton

Ако все още се притесняваш да припариш до любимите ти къси панталонки, Вю София ти предлага най-изчерпателния гид към всичко свързано с “летните крака” и как да се грижим за тях.

От козметични процедури до естетични продукти, тези два материала не са за пропускане

И така, вече нямаш извинение!
 

More All fashion